90 årig gammal kärring eller pigg 20 åring?!

Ledont och trött, armen värker och är stel. Jag känner mig som en 90 åring gammal knällkärring. Kroppsligt under denna årstid mår jag skit, har ont i lederna nästan hela tiden, ibland är det så pass att jag bara vill sätta mig ner och gråta, men gör inte det, utan jag biter ihop och försöker le och se glad ut. Det fungerar inte alla gånger, det rinner över jag blir blir grining, off och gaggig. Och det går då tyvärr ut över mina nära och kära.
Jag är 20 år och i kroppen känns det som om att jag lever mina sista dagar, jag är en dåligt ihopsatt byggsats, det knäpper och knakar och sprakar i mig mest hela tiden, veka leder och minsta lilla snedsteg så stukar jag mig, det är inte roligt att ha stöd och lindor så fort man ska springa eller jobba. Jag vill vara som vilken 20 åring som helst. Jag är för feg för att gå till läkaren och få min dom, jag vill veta men ändå inte, för hur mycket skulle jag få lov att sluta med då? Ja bra fråga, om jag inte tar mig dit kommer jag aldrig få veta det. Det är bara en tidsfråga innan jag tar mig dit och frågar vad de är för fel på min kropp och mina leder, men inte nu, inte i dagsläget. Det som inte dödar det härdar.

Foto: Linda


Klagokärring?

Har egentligen ingen ork eller lust att hålla på. Men jag gör det ändå. Gardiner ska upp, ett fönster kvar å tvätta. När de väl är klart så ska det pyntas. Nej fy f*n, har ingen känsla alls för det här med julen just nu. Så varför håller jag på egentligen? Jo för att det ska vara så, det går på rutin allting känns de som.
Tjejerna ska hem idag, tror dom var nöjda med gårdagen. Bakade pepparkakor och saffransbröd.

Känner faktiskt inte så mycket av grissprutan, öm och ont i armen, svullen i händerna och ont i lederna och orkar inte hålla på med saker hela tiden, måste sätta mig ner ibland. Det är det ända, trodde det skulle vara mycket värre än vad det är. Men man ska väl inte ropa hej än känns det som, då kommer det väl ett bakslag som ett brev på posten.
Men nu är man skyddad i alla fall, skönt det. Så nu ska man inte behöva oroa sig att man ska åka på svininfluensan, men man vet ju som sagt inte heller.

Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten, jobba. Skönt, sitta i min tidningsbil och fundera och tänka. Det är riktigt skönt faktiskt och sitta där i sin ensamhet och bara vara. Ibland är det positivt ibland negativt, det beror ju på lite vad man sitter och tänker på. Har ännu en softar vecka framför mig, jobb mån-tis ledig ons, jobba tors-fre och sen ledig lör-mån riktigt härligt faktiskt.

Nej få tummen ur igen och göra det sista med gardinerna så är man i alla fall klar med den saken och har den ur världen.


Då var det gjort

Tog svinsprutan idag, öm i armen och känner mig dov och låg. Allmänt hängig. Men det är ju så det kan bli säger dom, så det är bara lida pin och se glad ut.
Men så nu ska man ju i alla fall klara sig utan svininfluensan säger dom ju i alla fall. Hm, får se hur det blir med den saken.

Har fått upp lite adventsaker, ska fortsätta imorgon, ta lite pö om pö nu när orken tryter lite granna, tur att man är ledig imorgon så man kan vila och få lite gjort hemma.
Idag har vi haft det årliga julbaket, pepparkakor och saffransbröd. Lika roligt som vanligt, mycket skratt och prat som alltid, så mysigt att vara samlade allihopa, det händer inte allt för ofta eftersom alla har så mycket på sina håll med arbete och familj.

Fick ett tufft besked, men det är lika bra att det blir så, för hennes egen skull så hon slipper lida och slipper ha ont, det är inte ett värdigt liv att inte få leka eller få busa utan bara gå i koppel. Så på tisdag för hon gå vidare till hundhimmeln.

Nej nu ska jag åter gå till Stockholm International Horse Show och äta chips.


För det är fredagsmys <3

Maten står i ugnen, det är bara potatisen som ska skalas och kokas om ett tag, tjejerna på inkommande om ca 30 minuter med Patrik som hämtat dom. Lovely <3.
Har ledig helg, imorgon dagen kommer spenderas hemma hos syster med resten av familjen för det årliga pepparkaks baket och saffransbröds bakert. Men innan jag ska dit ska jag åka och ta gris vaccinet. Lika bra att få det gjort. Annars skjuter man bara på det.
Sen vill jag ta det så jag är ledig dagen efter ifall att man skulle bli dålig.
Inte så roligt ifall att man skulle bli jätte dålig och sen jobba dagen efter. Så det är lika bra att ta det säkra före det osäkra, känns bäst så.


Är det fredagen den trettonde idag eller vad?

Det måste verkligen vara fredagen den trettonde idag eller nåt, men nej det är en vanlig torsdag och den tjugosjätte, men men. Arbetsdagen började bra, det var lite småsent men inte så farligt. Men sen du, var nästan klar och på väg till sista stället, då lägger bilen av. NEEJ!! Det får inte vara sant, jo då. Fick igång bilen och blev överlycklig och trodde jag skulle kunna fortsätta, men kom bara några hundra meter. Sen var det bara låta bilen vara och starta igen och ta sig några hundra meter igen. Johan kom med bogserlina så vi fick dra bilen ner till Sala igen. Men självklart ska bilen gå sönder nu just den timmen. Dom hade stängt av Tärnsjö vägen för bogserigen av en kranbil och kört in i skogen så dom ledde om trafiken via Huddunge, efter den vägen som jag stod på. Jag stod mitt på vägen, inte nånstans att ta vägen, mellan två kurvor. Men det gick bra, vi fick ner bilen, så nu står den på verksta´n får se vad dom säger vad det är.

Jag får mina infall men de händer inte ofta

Jag måste ha slagit i huvudet i morse när jag klev upp ur sängen, det händer men inte ofta att jag ställer mig att baka bullar och inte två satser som det blev idag, så nu har jag bullar för ett tag framöver.
Förbederelser medans degen jäser

Förberedelser medans degen jäser

Resultatet
Resultatet, har inte räknat hur många det blev

'
Min bästa vän när jag får mina infall och ska baka eller pröva någon ny matlagning. Det står på ett bra sätt så att man förstår förklaringarna hur man ska göra, allt är uppdelat i olika faser när man ska göra vad.


Kan man få tiden att sakta ner

Då var ännu en helg till ända, har ägnat den med att jobba, och inte just så mycket annat, jo var på kalas igår älskade farmor fyllde 72 år. Så åkte dit och tog en fika. Mycket trevligt att se alla en liten stund, man har ju fullt upp hela tiden så man måste passa på när man kan.

Jag hinner inte med tiden, vart tar den vägen? Den bara springer ifrån mig och jag hinner inte ikapp. Jag vet inte var det senaste åren har tagit vägen. Jag har tagit körkort, tagit studenten och mycket, mycket mera har hänt som ni vet mina vänner. Men det känns som om att jag står kvar för några år sedan, men nej jag gör ju inte det. Hm, kan man inte få tiden att sakta ner så man hinner med den?

Ledig imorgon, ska spenderas med att försöka tvätta dom sista fönstren, och byta gardiner, vika tvätt och plocka och dona. Riktiga husmors sysslor, men det är ett ont måste men det är ingen som gör det åt en.

Kvällen kommer spenderas med tv i soffan och lite tända ljus, mys och pys som bara den, ägna tid åt varandra, närhet och ömhet.


En vanlig dag i mitt tråkiga liv

Då var ännu en dag till ända och vad har man då gjort?

* Jobbat i vanlig ordning.
*Sovit en lur.
*Åkte hem till mamma och umgicks lite.
*Hämtat Putte vid tåget.

Nu har jag landat med röven i soffan och är mätt och belåten. Jag har inga större planer på att flytta mig härifrån mera än vad jag behöver göra. Är trött som få, måste få lite solsken så man får ladda batterierna lite grann.
Tänk att få ligga på stranden i nåt varmt land och bara lapa sol och inte göra någonting. Bara bry sig om sig själv ett tag. Ja den dagen kommer den med, nån gång i framtiden.

Nu blir det till att titta på Idol, en kopp thé och sedan en dusch för att landa i sängen och sova en djup skönhetsömn, ja hoppas på det i alla fall.

Lotto med drömvinsten, hur gör man?

Överlycklig, jag fick se solen en liten stund idag, och blå himmel. Det var ju inte direkt igår som man gjorde det. Har avverkat dom 2 sista Johan Falk filmerna, så himla bra filmer. Igår kväll så kolla vi på Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs, den var riktigt bra den med, även fast jag somnade och inte såg slutet. Man ska inte lägga sig ner med kudde och filt och titta på film på kvällarna då går de så. Men men, sov skönt i alla fall.
Jobbat idag, tidigt så man var hemma skapligt, tvättat bilar så man var skapligt frusen när man kom in, burr. När ska kylan och snön komma? Vill inte ha detta slask som är nu.

Vad blir det för mat i huset? Korv och någonting. Hmm vilken fantasi känns det som. Kom nyss innan för dörren igen, åkte in till stan och postade ett brev till Linda så nu kommer hon vara nöjd när det dimper ner ett brev imorgon förhoppningsvis.
Det pratades om Lotto med drömvinsten idag, hur gör man? Hur spelar man det? Siffror som ska väljas. Äh det är för avancerat för en annan.

På dumburken ikväll, det enda vettiga och se enligt mig är SOS, en ruskigt bra serie, sen blir det dimpa ner i sängen för att jobba imorgon.

Och vi blev ofrivilligt barnlediga denna helg, det var nå disco som hägrade och var mera intressant, och det kan man ju förstå, dom är ju i den åldren nu så. Dom kommer när dom vill, dom är så pass stora nu så dom kan avgöra det själva.


Nu är det morgonmys

Vaknade och kollade på klockan och såg att jag tagit mig sovmorgon, riktigt härligt. Trodde jag skulle vakna vid 7 snåret, men sov till 8.30 riktigt härligt, behövligt om man säger så. Sitter nu i soffan med hunden som ligger brevid nära intill. Tvn står på och väntar på att klockan ska bli 10.30 så Våra bästa år ska börja.
Idag hoppas jag på en lugn dag, pysa runt och bara vara, ska äta lite frukost och sätta mig inte göra någonting.
Ska kanske åka och fira Emelie på eftermiddagen, hon fyllde i söndags, men jag jobbade och var trött, hela helgen var bara stress, stress, stress med 50 års firande.

Nu jobbar jag hela helgen igen, stör inte mig någonting, tycker det är riktigt skönt att jobba på helgerna, inte lika mycket trafik och inte lika mycket dårar ute. Sen eftersom man är hemma så pass mitt på dagen så har man hela eftermiddagen på sig om man vill hitta på någonting. Jag trivs med mitt jobb, det är tungt och så men ingenting som är jätte jobbigt, mycket konka och bära också. Men som sagt man behöver inte gå på gymmet när man kommer hem. Det har jag gratis i jobbet.

Var har solen tagit vägen, det är bara grått, grått och åter grått, nu vill den nästan sticka fram igenom de mörka molnen. Skulle behövas mera sol så man får lite energi och ladda batterierna igen. Nu orkar man ingenting, är bara trött och på dåligt humör känns det som. Men det kanske är såhär det ska vara?!


Slitsam helg, stress och kalas

Ordningen är återställd och helgen över. Det har varit 50-års firade hela långa helgen. Så nu är man sliten, dock har jag varit nykter. Men har samtidigt jobbat, så det känns i kroppen. Jobbat, hem eldat, duschat, bytt om och sedan åkt vidare. Men nu är allt över. Sitter hemma i mjukiskläderna och bara är. På tvn är det reprisen på DHV. Missar det på tisdagar nu när jag rider, så det är tur att det går repriser.

Det har varit roligt 50-års firade, i fredags hade vi överaskning fest för honom uppe på Rockland, han kom dit med ögonbindel och visste ingenting. Han var lagom chockad när vi tog av honom den när han såg alla som var där. 
Igår var det familjemiddag hemma i Toklunda med alla närmaste släktingar, mycket trevligt, god mat och tårta och fika. Synd bara att man inte var piggare så man hade kunnat varit lite mer social. Men men, vi var där ett tag i alla fall och det var ju huvudsaken.

Nu kommer det blir lugnt här i huset och återsamla krafterna. Jobbar två dagar till och är sedan ledig en, för att sen jobba fyra och vara ledig igen. Det är skönt att man i alla fall har hela eftermiddagarna ledig så man kan vila och inte göra någonting.  


Hejja svenska folktandvården, vad ni är duktiga

Hejja svenska folktanvården, jag är så imponerad över hur dom jobbar. Jag sökte dit för tandvärk och får man hjälp? Nej det enda jag får reda på är att det inte är hål eller inflammation. Utan det är visdomstanden som växer snett och ligger och trycker på en tand när den försöker trycka sig upp. Tar dom bort den? Nej, men tanke på min låga ålder så anser dom att det inte behövs. Nej utan jag ska äta 2 st voltaren á 25 mg + 2 st panodil á 500mg tre gånger/dag. Jaha???? Så kommer jag nu kunna äta vanlig mat eller kommer jag få fortsätta med flytande? Ja den som vet det, åt lite yoghurt med flingor och får lika ont fast jag tagit tabletterna. Ska det behöva vara såhär? NEJ inte enligt mig i alla fall. Så jag har kastat 320:- i sjön känns det som eftersom jag inte fick nån hjälp.
Så blir det inget bättre får jag väl ta kontakt med en privat tandläkare och hoppas på att man kan få hjälp där istället, för detta kommer ju inte fungera. Kommer ju bli immun mot alla värktabletter om jag ska äta dom i den här takten, och kommer vara tandlös och ha skrumplever vid 25 års ålder, det är så det känns just nu.


Baconfeber och vaccination



Lugnt och fridfullt, tvn står på och datorn´s sus är det enda som hörs. Vaknade tidigt med gick det och la mig under täcket och tittade lite på en film. Riktigt skönt att få ta morgonen i sin egen takt. Hunden sov tills för bara en liten stund sedan, hon är morgontrött och jag morgonpigg, en ganska dålig kombination egentligen. Men hon gör som hon vill, hon kliver upp när det passar henne.

Har fått i min lite yoghurt med flingor och nu en kopp thé, förbannade tandvärk som gör att jag inte kan äta ordentligt, ska ta mig och ringa till tandläkaren snart inom sinom tid. Vill inte, är feg och har tandläkar skräck, men det är bara att bita ihop och gå dit.

En brasa i pannan så det blir varmt och skönt och tvättmaskinen går med första vändan tvätt för dagen, jag är nedsjunken i soffan i myskläderna och med mina fluffiga tofflor och slö glor på Smallville, i väntan på Våra bästa år, dagen kommer nog flyta på i den takt den började, har ingenting inplanerat. Tänker slappa och ta det lugnt, imorgon går jag på 6 dagar i rad, så känns som om att denna vila kommer vara behövlig, ska inte klaga jag trivs med mitt jobb, det är härligt och fritt. Visst vissa dagar är tunga när det är mycket tidningar och massor med olika bilagor. Men det är bara att le och se glad ut.

Jag har suttit och funderat på det här med svininfluensa vaccinationen, ska man ta den eller inte. Efter allt man sett och hört så börjar jag bli väldigt negativ till den, många blir sjuka och dåliga. Fick höra idag om en som fick lov att åka ambulans akut efter att tagit sprutan för att han blev dålig. Andra känner ingenting alls, sen pratas det om att den kanske inte ens fungerar. Eller att man måste fylla på den om några år?! Vad är då meningen att ta den om den nu inte fungerar, jag kanske har haft den utan att jag vet om det med tanke på att alla får i olika grad av den. Nej jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra.

Ni mina läsare hur ska ni göra? Ska ni ta vaccinationen och motivering?

 

 


Bloggtorka?

Sitter och laddar för att åka på ridning, ombytt och klar. Ska bli skönt att komma iväg, gjorde ju inte det förra veckan med tanke på alla händelser, men nu sö du. Ska jag och morsan upp på hästryggen igen, våran egentid, helt underbart.
Jobbdagen flöt på bra idag, riktigt härligt.
Orden är slut, vet inte vad jag ska skriva.


Hallå? Solen

Dagen flöt i den takt jag ville idag, i pyjamas och morgonrock, inte ett vettigt handtag blivit gjort. Legat på soffan och avverkat några filmer istället, haft en riktigt skön dag. Kom i kläder för ca en timme sedan, tog oss ut i skogen så den fyrfota fick ut och springa av sig, oj vad hon kutade, så nu har jag en trött och blöt vovve som ligger brevid mig i sängen.

Sitter och tittar på Unga mödrar, har följt den serien sedan två år tillbaka, tycker den är riktigt bra, man får insikt i hur andra unga har det med att dom skaffar barn så tidigt, det har fått mig att komma på att jag ska vänta lite innan jag skaffar barn. Korkat eller ej? Jag tycker att det är klokt och sunt, för min del i alla fall. Dumt och stressa, det är ju ingen leksak som man bara kan kasta om det blir jobbigt, det är sitt eget kött och blod som man ska uppfostra och som man ska lära hur livet fungerar och ser ut.

Ska försöka prata mat med karl i huset och se vad man ska hitta på att stoppa i magen idag. Sen ska vi väl slåss om vem ska ska göra den. Jag är sugen på kokt potatis och fiksbullar i hummersås, jag bestämmer att det får bli det, nu har han ingen talan.
Kvällen kommer spenderas i soffan och titta på Ullared och för att sen zappa vidare och titta på Grannfejden. Det låter ju som om att vi är värsta pensionärerna, men bjuder på den!


Ny vecka, nya tag

Lugn förmiddag i huset på landet ute i byn. Morgonrock, pyjamasbyxor, tvn och frukost. Brevid ligger hunden och snusar och sover. Tror dagen kommer fortsätta i samma lugna takt som den har börjat. Lugn och ro, ikväll ska jobb bilen hämtas så jag kan jobba imorgon igen, det har varit riktigt härligt med två dagars ledighet. Men ska samtidigt bli skönt att få jobba igen, nu när jag har ett jobb jag trivs med. Riktigt härligt.

Nej om man skulle försöka göra någon nytta här hemma i alla fall, tvätta lite så tvärrkorgen blir tom, torka golven skulle också behövas göra. Hm får se hur det går


Farsdag och mys morgon



Sovmorgon, är det något man kan äta? Har varit vaken sen strax efter 06.00 i morse, ja det är väl morgon nu med. Tvättmaskinen startad, eldning pågår i pannan och diskmaskinen tufflar och går.
Sitter här i köket och myser för mig själv med lite tända ljus, i soffan ligger en hund utslagen och även Daniella, i sin säng ligger Julia och tok sover, det är riktigt skönt med dessa mornar när jag hinner få en stund för mig själv. Äta frukost och knata runt och fnula lite granna.

Morgonklädseln består av leggings, brottarlinne och morgonrock och fluffiga rosa varma tofflor på fötterna. Inte så vackert. Håret uppsatt i en slarvig knut bak i nacken för att det ska hålla sig ur vägen bara.

Försöker börja bli lite nyttig, köper hem grovtbröd, just nu har jag lingongrova hemma, det är saftigt och man blir mättare på dom anser jag. Idag är det Fars-dag, har bjudit hit pappa på middag på eftermiddagen, ska sätta in köttet i ugnen om några timmar.


Sjöblöta fötter som man kan vrida ur

Kom hem ifrån jobbet och jag lovar att jag till och med skulle ha kunnat vrida ur fötterna, strumporna droppade det nästan om. Kallt och fuktigt, fötterna var lagom frusna och kalla efter att gått så hela dagen.
Ena stunden duggade för att sedan spöregna. Det har varit lite annorlunda väder, ljuset har varit helmysko. Det har aldrig ljusnat ordentligen, varit småskumt hela dagen.
Tog mig en härlig lur på eftermiddagen, riktigt skönt. Haft fika besök nu på eftermiddagen av Maria & Andreas, riktigt mysigt att få sitta och prata om allsköns olika saker mellan himmel och jord.

Ledig imorgon tänker ta mig en förtjänt sovmorgon (försöka i alla fall), ska fira fars-dag, har bjudit hit pappa på middag, ska göra en stek hade jag tänkt mig, vet inte riktigt vad jag ska ha till bara, får leta reda på nåt smarrigt recept. Hm, hur ska jag lyckas med detta. Har jag tagit mig vatten över huvudet nu kanske? Ja vi får se hur det blir.

Kvällen kommer avgå i lugn fart, med Körslaget på tvn och vi alla nerslagna i soffan, fröknarna i huset ska äta mat just nu, själv ska jag ta mig några mackor och en kopp thé eller lite yoghurt, är inget hungrig, åt riktigt mat på dagen idag. Jag är ju lite rolig som bara kan äta ett riktigt mål mat om dagen. Men men sån är jag.


Blåmärken & rispor

Jag ser ut som en gammal banan på bena just nu, blåslagen. Hm vad har jag gjort? Jo jobbat, smalbena och knäna är i lagom höjd för mig för att jag ska lyckas slå i dom hela tiden och dom gnussas mot kanterna på bilen när man står och räknar tidningar. Man river sig lite varstans på tidningar och band och djävulskap. Ser ju ut som om att jag har åkt på ordentligt med spö, men hon har ju inte gjort det.

Tonåringarna är här i helgen, huvvaligen säger jag bara. Musiken på och det fnittras och skrattas mest hela tiden. Ganska skönt att ha dom hemma ett tag, synd bara att man är så trött och inte har någon inspiration att hitta på någonting att göra med dom. Får se om vi kan hitta på något till Fars-dag som är på söndag.
Jag har bjudit hit min pappa på middag, bara hoppas att han kan komma. Känns som om att det kommer bli alldeles lagom.

Imorgon ringer klockan innan tuppen har vaknat, ska jobba är egentligen ledig enligt schemat, men är lite snäll för chefen. Så Ludvika here I come. Så jag kommer dejta kudden väldigt tidigt ikväll, gör jag väl ioförsig nästan varje kväll. Morgonpigg och väldans kvällstrött. Men det är skönt faktiskt. I alla fall när man har det jobbet som man har. Ganska skönt också att ha en anledning till att få krypa ner och krama kudden tidigt. 


5 i elfte

Slask och blött, kan det någonsin bestämma sig hur det ska vara? Kom hem idag har var verkligen sjöblöt om fötterna, strumporna gick verkligen att vrida ur. Jag är trött, men kan ändå inte somna. Är så uppe i varv fortfarande.

När ska detta få ett slut? När ska dom fatta att hon behöver hjälp?

Återkommer senare ikväll iställer

Kvällsprat

Vintern har nu kommit och knackat på våra dörrar. Snön faller ner och yr runt ute. Kalla vindar som river oss på våra kinder när man är ute. Nu har man en anledning till att få sitta inne i soffan med en filt och lite tända ljus och en varm filt runt sig. Koka en kopp med nåt gott thé eller koka ihop lite varmchoklad och sitta och titta på tv eller varför inte en bra film?

Det tänker jag göra på söndag om detta väder fortsätter, då tänker jag inte gå ut mer än vad jag behöver, innan dess så ska jag jobba, man är inte ute ur bilen längre än vad man behöver när man jobbar, det yr in en massa snö innanför tröjan och kinderna blir alldeles röda och vinden river ganska hårt. När man kommer in igen så känner man hur vädret har bitit och att man är frusen, det tar ett tag innan man får upp värmen igen.


Jag ser det snöar...

Snön har fallit ner hela dagen, kommit innanför tröjan och hamnat på nacken. De iskalla vindarna har rivit mina kinder. Nu är man lagom väderbiten. Har kommit ur arbetskläderna och fått på mig mjukisar. Sitter med en varm mysig filt runt mig, tänt lite ljus och bänkat mig i soffan, voffsegull har lagt sig tätintill och kurar, hon är inte så jätte sugen på att gå ut. Man får i stort sätt övertala henne. 

Som yrkeschaufför så får man se väldigt mycket i trafiken. Bara för att det kommer lite snö och att dom varnar på radion att man ska ta det lugnt så behöver man inte överdriva. Snön har inte lagt sig på vägen och det har inte ens varit halt någonstans idag där jag har åkt. Visst ska man tänka sig lite för, sikten blir ju sämre och så.
Vissa ska inte ut och köra när dom blir så osäkra.


Snön dalar ner från himlen

Idag har den första snön fallit, inte för att jag tror att den stannar. Är trött idag, kom hem ifrån mamma för ett tag sedan. Haft möte med Credo som håller på med familjehemsplaceringar. Har nu hoppat i pyjamasbyxorna och fann ett chipspåse i skafferiet. Väntar bara på att hjärtat har kollat klart på sitt avsnitt på Ice Roads Truckers på datorn så jag kan få titta lite på tv.
Ska ikväll hämta jobb bilen, ska jobba tors-fre sen ledig helg riktigt najs. Hoppas bara på att det inte kommer bli allt för kallt, frysa om fingrarna är inget roligt. Inte för mig som har så dålig blodcirkulation i händer och fötter. Är nästan jämt iskall om händer och fötter, raggsockorna åker på väldigt tidigt för mig, ska skaffa mig ett par torgvantar som jag kan ha på mig när jag jobbar, då håller jag i alla fall en stor del av händerna varma. Kanske kan underlätta lite grann i alla fall.


Kvällen går i lugn takt

Strosar runt i linne och trosor och gäspar så käkarna nästan går ur led. Har sällskap av desperata hemmafruarna på femman. Det stor ett stort och kallt glas med Sprite på bordet som släcker min väldiga törst som finns ikväll. Hjärtat mitt sitter vid sin dator och spelar Jewel Quest, som nästan varje kväll. Sängen är väldigt lockande just nu, känns som om att man kommer sova gott i natt, det blev ingen lur idag, fråga mig inte varför. Det vet jag ärligt inte. Nere i sängen ligger min sängvärmare alias Kira. Så det kommer vara riktigt varmt och härligt när jag tänker krypa ner och försöka se klart på Da vinci koden som jag jag försökt se nu några kvällar, eller rättare sagt jag har nog hållt på en vecka, det blir några kaptitel i taget.

Imorgon är jag ledig, kommer spenderas med att försöka sova ut lite grann. Sen kommer resten av dagen att spenderas hemma hos min älskade mamma i Torslunda, dom behöver stöd och lite avslastning efter allt. Det är inte färdigt än, men hoppas på det bästa nu i alla fall. Inte säker på att det kommer att fungera, inte alls.
Jag är tom, vet inte vad jag ska säga. Man fungerar inte som människa, ingenting är som det ska. Man sover oroligt, man tänker och tänker och vill komma på nån slags lösning. Jag tror mig veta den enda rätta och bästa lösningen. Men vissa andra tycker inte det tydligen, sen är det så svårt att säga någonting.

Jag är glad för dom vänner jag har, dom som finns där 24/7.
Jag har hellre få riktiga, nära, betydelsefulla vänner och som ger en kraft. Som man kan ringa och spy ur sig saker som sedan rinner av dem och de vet att de kan göra samma sak tillbaka.
Än många ytliga vänner som bara tar och tar och inte ger någonting tillbaka.
Dom bara tar en massa kraft utav en.


Trött och seg och slut och värk i hela kroppen

Ridningen inställd idag, skulle vara behövligt, men jag fungerar inte som människa just nu.
Trött efter arbetsdagen, älskar expressens tv14 på 196 sidor som väger bly (ironi).
Ledig imorgon, den kommer spenderas hemma hos min mamma, för stöd och sällskap.
Funderar på vad man ska göra med denna kväll, blir nog tv tittande vet i alla fall att jag ska kolla på DHV. Försöka komma på någonting man ska äta ikväll kanske? Hm, har ingen aning vad man ska hitta på för någonting, jag får försöka trolla med knäna och se om det fungerar. Hoppas kan man ju alltid göra.

Jag har ett erkännande, jag har tok fastnat för Gordon Ramsay´s Hells Kitchen. Jag är ju inte nå så jätte intresserad av matlagning så, men men. Det är ju någonting att titta på i alla fall. Nej nu börjar det.


Försöker samla min tankar, men dom är på annat håll

Borta, seg, ingenting fungerar som det ska just nu. Jobbar och försöker leva ett vanligt liv. Men det är lite svårt just nu, men nu verkar det som om att det kommer bli bra i alla fall. Hoppas på att det blir besökstid till helgen, inte förvänta sig men hoppas gör jag i alla fall. Mina tankar är med henne. Vet inte vad jag ska säga, göra. Om jag ska gråta. Det känns så hårt när någon i ens närhet inte mår bra. Man försöker hålla skenet uppe, men det är inte alla gånger man lyckas med det, sen har man för mycket tid att tänka när man sitter och åker mellan ställena.

Har inte blivit någonting gjort här hemma idag, kom hem ifrån jobbet och åt lite smörgåsar och sen pratade i telefonen med alla för en uppdatering. Sen slocknade jag av på soffan 1,5 timme, riktigt skönt. Behövligt med tanke på att det inte blev så mycket sömn i helgen. Igår var det som att trycka på en lampknapp så sov jag.
Älsklingen stod för matlagningen idag, spagetti och köttfärssås riktigt smarrigt. Synd bara att man inte har den riktiga aptiten för mat. Funderar på att ta mig lite glass och chokladsås och krypa upp i soffan med kuddar och filt och slöglo lite på tvn och se vad den har att erbjuda.

Tack Linda för att du hela tiden finns där och ställer upp, att jag bara får prata och prata och du är ett bollplank. Det är så skönt, du är verkligen en otroligt bra och riktig vän!
Linda blomman är till dig!
Blomman är till dig Linda, hade du varit här har du fått en.


Tusen tack för hjälpen

Tack Linda för hjälpen med att fixa textfärgen till min design, då jag själv är helt inkompetent när det gäller sånt.

Är nu mätt och belåten det blev kyckling, ris & beasås i soffan framför tvn, riktigt lat. Nu bänkar jag min rumpa i soffan och tänker sitta här tills jag går och lägger mig, känner på mig att det kommer bli ganska snart faktiskt, ögonen faller ihop av sig själv ibland. Det känns i hela kroppen att man förlorat en massa timmar med sömn som egentligen behövs. Onsdag får jag sova, är ledig då. Jag kan ju i alla fall hoppas på att man får sova då i alla fall, ingenting att vara för säker på.


En annorlunda natt och morgon

En nästintill sömnlös natt sätter sina spår, trött, seg, sliten. Ögonen känns som om att dom står åt alla olika håll samtidigt, men jag är envis. Ska inte sova någonting nu på dagen, rädd för att jag inte kommer kunna sova inatt då, ska ju upp och jobba imorgon bitti. Har en nybakad tigerkaka som står och svalnar i köket, nedanför mig ligger gläfs och sover och brevid mig ligger hjärtat och snarkar. Det blev en rörig natt för oss alla.
Men så är det med det. Inväntar Emma & Andreas som ska komma förbi på en fika om ett tag. Sen blir det lite mat och en tidig kväll. Hämta bilen ska också göras, så jag slipper det imorgon bitti.

Orden finns i mitt huvud men jag får inte ner dom, jag är rädd, orolig skakad. Hoppas hon kommer få rätt hjälp, trodde inte det var sant när jag fick höra, inte hon som är en sån underbar tjej.