Sjöblöta fötter som man kan vrida ur

Kom hem ifrån jobbet och jag lovar att jag till och med skulle ha kunnat vrida ur fötterna, strumporna droppade det nästan om. Kallt och fuktigt, fötterna var lagom frusna och kalla efter att gått så hela dagen.
Ena stunden duggade för att sedan spöregna. Det har varit lite annorlunda väder, ljuset har varit helmysko. Det har aldrig ljusnat ordentligen, varit småskumt hela dagen.
Tog mig en härlig lur på eftermiddagen, riktigt skönt. Haft fika besök nu på eftermiddagen av Maria & Andreas, riktigt mysigt att få sitta och prata om allsköns olika saker mellan himmel och jord.

Ledig imorgon tänker ta mig en förtjänt sovmorgon (försöka i alla fall), ska fira fars-dag, har bjudit hit pappa på middag, ska göra en stek hade jag tänkt mig, vet inte riktigt vad jag ska ha till bara, får leta reda på nåt smarrigt recept. Hm, hur ska jag lyckas med detta. Har jag tagit mig vatten över huvudet nu kanske? Ja vi får se hur det blir.

Kvällen kommer avgå i lugn fart, med Körslaget på tvn och vi alla nerslagna i soffan, fröknarna i huset ska äta mat just nu, själv ska jag ta mig några mackor och en kopp thé eller lite yoghurt, är inget hungrig, åt riktigt mat på dagen idag. Jag är ju lite rolig som bara kan äta ett riktigt mål mat om dagen. Men men sån är jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback