13.06.2010

Ligger nedsjunken i soffan och har det bra, ska snart ta tag i hemmet. Har börjat lite smått, diskmaskinen går, ska ut och hänga tvätt och starta en ny maskin, plocka i ordning och städa. Hm, tråkigt men det är ett ont måste.

Hade en mycket trevlig kväll igår, jag och storasyster gjorde staden osäker, hade mycket trevligt, mycket prat och skratt blev det, men så välbehövligt att få sitta och bubbla och bara vara, det som är så himla skönt är att ingen av oss är nå hotellet människor, de räcker att få lyssna på en bra trubadur, ta några cider/öl och få glo på lite folk. Ha ja mötte på en svensexa, och stackars den gossen som ska gifta sig, han var i väldigt god form. I en jätte "läcker" brottardräkt. Nä de va riktigt kul, och på hemvägen så blev det som alltid en Sigges (pommes med kebabsås) nere på Liljas, standard när man har varit ute i svängen. Så ska det vara bra de är så.


08.06.2010

Ny månad, och nu är det sommar. Äntligen sol och värme riktigt skönt. Men det är vissa saker man hinner glömma bort mellan varje sommar som är. Dessa mygg och andra stickdjur, som för mig är en riktig plåga eftersom jag är allergisk emot dem. Men tur är så finns det mediciner som hjälper. Men det är ju inte kul att behöva proppa i sig en massa mediciner för att man ska kunna vistas ute. När jag får ett vanligt myggbett så sväller jag upp och det ser ut som om att jag har böldpest eller nå liknande och efteråt ser det ut som om att jag har varit i slagsmål, får världens blåmärken. Men, men det är sånt som jag för leva med.

Min älskade mamma har nu opererat diskbråcket i nacken, hämtade hem henne igår ifrån Akis, skönt att ha henne hemma, men hon har ont och får inte göra någonting, får endast lyfta ett kilo åt gången. Ett kilo, det är ju ingenting, tänkte på det igår när jag hjälpte henne att handla. Så nu kommer hon vara invalid i 12 veckor. Men redan så kan hon lyfta höger armen, det kunde hon inte göra förut, då fick hon lov att ta hjälp av vänsterhanden och lyfta. Och läkarna var nöjda så det verkar ju bli bra. Skönt om hon slipper smärtan som hon har haft innan.