Hösten är här



Ja nu är hösten verkligen här, med allt vad det innebär. Kyligt, man får bylsa på sig mera kläder. Ganska skönt tycker de är mysigt att få ta mig sig mera och ta fram halsdukar och allt sånt.
Dagen har varit väldigt lugn, var hem till farmor och lämnade tillbaka kylbagen och satt och pratade lite om våran resa som vi var på. Hon tycker om att få höra hur vi har haft det och att man berättar lite om vad man han gjort, så nu är hon nöjd. Och nu vet jag en sak i alla fall, kan inte beskylla farfar för mina sneda fötter, eller jo men hans är sneda utåt och mina inåt lite lustigt att det kan vara så.

Maten är nyss uppäten, korvstroganoff med ris, har nästan hela frysarna fulla med korv känns det som, så måste försöka göra av med lite.
Lite tända ljus istället för en massa lampor, mycket bättre, slunga i en film i dvdn och bara mysa ett tag innan man ska ta sig in i duschen för att vidare ta sig ner i sängen.
Just nu ljuder Sara Löfgren ur mina högtalare på lagom volym, älsklingen har meckat med BMW;n så imorgon ska jag åka och besikta om den, hoppas nu att den går igenom, men alla fel är åtgärdade så de ska den göra.


Home again

Filmen var ruskigt bra! Rekomenderar att se den!

Tack Linda för en helt underbar dag med mycket diskussioner och skratt!

Tar nu kväller!


Bjuder på den.

Foto: Linda


En helt vanlig galen dag


Ny outfit
Dagen började med optikern, gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men så är det, bara att sitta i 2 veckor till känns inte så där riktigt roligt men vad ska man göra, bara hoppas på att det är bra sen.

Sen blev det frukost på Dalhem med Linda, nygräddade baguetter och kaffe! Jummie!
Prat och diskussioner på tapeten som vanligt. 
Blev söndermobbad för mina trasiga skor, så blev ju så illa tvungen att åka ner och köpa ett par nya, ett par som jag trivs med redan. Svarta och rosa, enkla vanliga. 380:- på Inter Sport tyckte jag verkligen att dom var värda det. Vidare til Is! Och självklart hittade Linda en kofta som hon skulle köpa och det blev en till mig med. Sen vidare in på Lindex och hitta 2 par strumpbyxor.

Så nu är det såhär att för lilla EmmaOskarina lider nu shoppingförbud! Nu har hon handlat allt som hon behöver så nu får det vara bra för ett tag..

Det är illa när man har för mycket tid över på morgonen, satt och titta på Nyhetsmorgon och blev less. Tog fram plattången och plattade hela håret, något som jag väldigt sällan gör ensam för att det är så jobbigt när man har mycket hår, men det blev riktigt bra. Jaha tänkte jag och nu då, så det blev en helsminking med på det. Inte likt mig att göra det, men nu blev det så! Jeans och en röd t-shirt, riktigt nöjd med dagens outfit, men nu sitter jag här i mina nya strumpbyxor och nya koftan! Det blir kvällens outfit när me und Linda åker till Västerås för att inta biosalongen och titta på "Flickan som lekte med elden".

Over and out, back later!  

 
Denna bild är från resan till Bruksvallarna


En kväll med regn

  • Suttit och kollat när älsklingen bytt släpvagnskontakt på en bil
  • Ätit frukost med mamma i morse
  • Tvättat
  • Suttit på Dalhem med ett glas kaffe och gott sällskap och tjötat en massa
  • Mysa med älsklingen
  • Fick bilderna av Linda sen i Tisdags förra veckan

Ja det var min dag i punktform blir inte så mycket mera idag.

Min mästerfotograf









En rolig fotorunda som alla andra gånger.
Första fotot är taget av mig.
Dom andra är tagna av Linda och hon äger rätten till bilderna!


Angående bilderna

http://www.facebook.com/album.php?aid=123744&id=613371253&saved#/album.php?aid=123744&id=613371253&ref=nf

Hoppas denna länk fungerar, där finns alla bilder från våran semester, har problem med att ladda upp bilder!

Våran lilla semester tripp

Resan till Bruksvallarna 23/9

 Började med inpackning i bilen med en hund som hoppade in i skuffen på allting så fort hon fick en chans. Sen bar det in till ”volvo-Hasse” för att hämta nyckeln till friheten. Ca 15.30 lämnade vi Silverstaden bakom oss, började med mig som chaufför upp till Mora. Där vi intog Mc Donalds för att inta lite mat innan färden skulle fortsätta. Sen där tog Johan över ratten, hela resan gick väldigt lugnt och fridfullt, 3 älgar och en mård eller om det var järv efter vägen var det ända vilt vi såg. När vi passerade Sveg blev det ett jävla oväder när mörkret hade kommit, det började regna, men det var bara att ta det lugnt.

Klockan 21.45 ankom vi till våran destination Bruksvallarna. Till världens mysigaste Härbre där vi skulle spendera våran tid tillsammans. Packade in allting ur bilen, tände en brasa i kaminen och bädda. Sen var det bara att krypa ner i sängen, för att dagen efter kunna börja utforska Bruksvallarna med omnejd. Man är bra trött efter 48 mil i bil utan onödiga stopp utan bara när det väl behövdes.
 

Upptäcksfärd & Utforskande 24/9

 

Steg upp strax vid 8.00 tiden, kom ner i köket/allrummet och blickade ut genom ena fönstret och fick se att det var ett lätt snöfall som kom utanför. Termometern visade ca +1ºC, det var riktigt friskt att gå ut och ta första cigaretten för dagen. Kaffe och Thé förtärdes, sen påklädning och ut och utforska. Första stället blev Ramundberget, som är bla en skidanläggning med en hel del fina skidbackar man kan inta när de är rätt säsong för det.

Sen vidare till Flatruet som är beläget 975 m.ö.h, på vägen upp dit så satt vi och pratade om att vi inte hade sett en ända ren hittills, men när vi kom upp dit så fick vi så vi teg, det var massor! Det är som att komma in i en sagovärld när man kommer upp dit, ja det går inte att förklara, det måste skådas med egna ögon för att kunna förstå.

Åkte ner ifrån Flatruet till Särkdalen eller vad det nu hette mycket, mycket fint, vatten drag med en hel del forsar och dalar. Små vatten fall som kommer ut genom skogen ur ingenstans. Resten av dagen blev lugn middagen bestod av kyckling, ris & currysås och till det förtärdes det lite öl och cider, äre semester så äre. Då behöver man inte skämmas att man tar en cider innan kl 16.00, en liten brasa i kaminen, en radio som står på i bakrunden, prat och diskussioner inga krav, inga måsten.

 

Nya strapatser & äventyr 25/9

 

Tog en lugn morgon, vaknade tidigt låg och kollade klart på en film innan jag släpade mig upp ur sängen innan vi fick i oss frukost. Sen bar det iväg med bilen igen. Det små regnade så vi struntade i att gå upp för Mittåkläppen som vi hade planerat att göra. Första stoppet blev vid en metoritkrat, ett stort hål i marken i skogen efter en meorit som slagit ner, den hade som högst en topp hastighet på 36.000 km/h, det är ruskigt äckligt fort det, man kan inte föreställa sig hur fort det är. Åkte vidare ner till Funäsdalen för att tanka bilen, fick tag på en karta på macken och såg att vi inte alls var långt ifrån den norska gränsen så vi åkte dit, in en bit i Norge, men vände en bit innan tullen. Vägstrecken bytte färg och blev gula och skyltarna såg helt annorlunda ut jämfört med våra. Åkte tillbaka och stannade till i Fjällnäs på en naturrastplats, där det fanns lite vandringsleder. En längs Anderssjöfallet och den gick vi, ett vattenfall som aldrig tog slut, hur långt som helst. Kom fram till en sak i alla fall och det är att jag måste verkligen bygga på min kondition för den är urusel, älsklingen hade väldigt roligt åt mig, när jag flåsade och stånkade när vi gick upp för trapporna som de hade byggt. Åkte tillbaka till Funäsdalen för att inhandla lite saker, hem till vårat underbara Härbre och fick i oss lite lunch. Sen iväg igen, ingen rast ingen ro. Åkte in på en betalväg Mittåkläppsvägen, vägen som går till Mittåkläppen, såg hela kläppen, jätte maffigt kan jag säga, är ganska glad att jag lyckades dra mig ut att vi inte gick upp för den. Stannade till vid en tjärn som heter Messmörs tjärnen, tittade lite och kom överens om att åka och köpa ett fiskekort till Johan som ville fiska lite granna, så vi åkte och gjorde det och åkte tillbaka, satt där ett bra tag ett par timmar blev det i alla fall, riktigt mysigt, men blev tyvärr ingen fisk allt, var lite intresse men ingen firre som ville nappa på kroken. Satt bra och nöjt av tillvaron, lyssnade på tystnaden. Det är knäpptyst ingenting som låter, det var nästan helt vindstilla ett tag och det går inte att beskiva hur skönt det är att bara sitta där och titta runt sig och ha vackra vyer och vidder vart man än vrider huvudet. Kvällen bestod av lite god mat kött och pommes frites.

 

Hemresan 26/9

 

Vaknade riktigt gristidigt denna dag före 07.00 trodde inte att det var sant, försökte somna om med det gick fanimej inte alls det. Tassade försiktigt upp så älsklingen skulle få sova ett tag till, la mig och läste. Hade sovit dåligt hela natten och ont i hela kroppen. Undra om det har att göra med en infektion av något slag. Åt frukost och började packa in allting i bilen, duschade och gjorde oss i ordning och diskade och städade i ordning i stugan så att det var snyggt och prydligt när vi lämnade den. Vi bestämde oss för att ta den lilla vägen hem, när vi åkte upp åkte vi den stora för att det skulle gå så fort som möjligt men nu hade vi tid till att åka lite omvägar. Åkte via Tännäs, Sörvattnet och Särna till Stöten, Sälen och se alla skidanläggningar, hade aldrig i hela mitt liv varit där innan, hujeda mig så stort det var, hade inte i min vildaste fantasi kunnat ana det. Vilka backar sen, hoja skulle aldrig våga åka skidor nedför där. Skulle nog hålla mig till barnbacken.

Stannade i Sälen för att inta lite lunch, hittade en present/souvenir butik som jag fick Johan med att besöka! Mycket fint, fanns även en hel del hemslöjd där, men det blev inget riktigt fynd, bara en present till storasyster. För att ta oss ner till Mora åkte vi Vasaloppsvägen via Mångsbodarna och Oxberg, riktigt fina småbyar, sen raka spåret hem till Silverstaden och Kumla byn igen. Direkt åkte vi för att hämta våran älskade hund som vi har saknat i massor, en anledning till att vi åkte hem en dag tidigare, sen för att vi båda började känna oss risiga och vi hade sett allting som vi ville. Våran gläfs blev jätte glad när vi kom och hämtade henne hon tjöt och hoppade och studsade. Guud vad skönt det var att se henne! Väl hemma packade vi ur bilen och det har nog aldrig varit så skönt att sätta sig i sin egen soffa och gosa med hunden! Borta bra men hemma är alltid bäst!

 

 

 Har problem med att ladda upp bilderna så det kommer i ett annat inlägg


Hemma igen

Japp hemma igen ifrån Bruksvallarna, en dag för tidigt egentligen.
Men vi hade sett allting som vi ville, började känna oss krassliga så då åkte vi hem idag.
En omväg på ca 12 mil blev det också.
Imorgon kommer en redogörelse om resan nu ska jag ta ett glas vin och packa upp och gosa med Kira som jag saknat i massor.


Off we go

Nu är det bara minuter kvar till vi åker! Tror fortfarande inte att det är sant! Men det ska bli jätte skönt!
Nej kolla så allt är med bara..

Hej svejs.. Åter söndag


Nu är det nära

Nu är det nära tills vi åker och få rå om vardra och bara ägna tid åt varann och inga andra.
Packar lite av det sista nu, lite små saker och så där. Packar kylväskan när älsklingen kommer hem och gör sig i ordning.
Har en väldigt ledsen dam som ligger brevid mig, hon känner att det är någonting på gång och att hon inte ska få följa med, men hon kommer ha det bra och bli bortskämd medans vi är borta, men det kommer vara tufft och man kommer sakna henne så.
Ledsen dam

Har precis fått i mig en stadig frukost bestående av en kopp thé och thékakor med leverpastej
Redig frukost

Dagens klädsel fick bli linne, leggings och en stickas långkofta till, ni får ursäkta handduken på huvudet kom nyligen ur en välbehövlig dusch innan vi åker
Ledig och bekväm klädsel när man ska åka bil långt


Det ska vara bekväma kläder när man ska sitta i bilen och åka långt, de går inte att sitta i jeans eller nåt sånt, skulle få panik efter någon mil bara.


Lurad

Ja det kan man ju lugnt säga, Linda skulle jag hämta och jag skulle bjuda på kaffe och äppelkaka som jag så duktigt bakade igår. Men där gick jag på en nit kan jag ju säga, hon hade helt andra planer.
Vi skulle fota i alla fall. Så det var bara att försöka fixa till spöket så hon såg acceptabel ut.
Hon var nöjd i alla fall, och det är ju tur det, nu varvar jag med Idol och packning inför resan imorgon.

Jag är ju som jag är när jag packar om jag säger så, alltid för mycket, för tänk om jag inte skulle trivas i de kläder jag packat ner så därför packar jag ner det istället i fall att, men jag tror jag har lyckats ganska bra hittills i alla fall och det är ju tur det i alla fall. 

Nej springa vidare och fortsätta en stund till innan man stupar i säng, de känns att man har varit uppe sen 03.45, sov en stund när vi var på väg hem ifrån Västerås, och det blev inte många minuter.

Just ja mat kanske man skulle försöka hinna äta oxå! 


Trött och seg

Borde egentligen hålla på att packa för fullt och greja inför imorgon, men nog fan ligger man i soffan och får ingenting gjort! Varför är det så?
Fotograferingen med Linda blev uppskjuten på grund av vädret, tänkte skicka ett mess i alla fall och fresta henne med kaffe och kaka och soffkväll, se om hon tänker nappa på det!

Kommer vara tyst här tills söndag eftermiddag/kväll när vi kommer hem igen, hinner förhoppningsvis med ett litet imorgon men lovar ingenting.

Bruksvallarna here we come


I brist på ord är de tur att de finns bilder


















Tillägnad min älskade Johan


Jag är så lycklig, ingen mår så bra som jag.
Förstår fortfarande inte att det är sant.
Att jag har träffat en som verkligen ser mig, bryr sig, höjer mig till skyarna.
Det går inte att förklara! Små komplimanger som lyfter självförtroendet.
Helt underbart, kan vakna på nätterna ibland och bara njuta av att höra hans andetag.
Snusa honom lite i nacken och inse att jag är lyckligast på jorden.
Dom få lediga dagarna få vakna brevid honom och ligga och småkika lite och se hur
fridfullt han sover.
Att bara vara i hans närhet. Det är ingen som kan förstå!
Jag älskar honom mer än något annat. Det bästa i mitt liv!


Barnslig?

Kalla mig barnslig om ni vill, på tvn framför mig är Disney XD på, men det fanns inget vettigare att kolla på.
Nyss haft en givande samtal med fotografen, hon ska snart checka in för att jobba vaken natt. Har i veckan pratar om lite nya teman. Ska bli roligt att få ta några fotosessioner igen med henne.

Försöka äta någonting mera kanske, blir en tidig kväller idag kan jag lova.

*Först jobba, blev väckt 06.00 färdig 12.30
*Hem byta om
*In till stan käka med syster med huliganer
*Hem igen och luften gick ur mig totalt
*Slocknade på soffan, är fortfarande lika trött.

Imorgon ringer klockan så där olagligt tidigt 03.45. Uscha, men det är bara att masa sig upp å jobba.

Hittade en väldigt rolig hemsida idag http://funphotobox.com/ där man hittar olika mallar med fina bakrunder som man lägger till kort på sig själv.
Här kommer ett smakprov.


Rally

Har precis kommit hem ifrån rallyskogen. Har haft en helmysig kväll med älsklingen.
Packade in hunden i bilen och packade en väska med korv och lite ved och åkte till Bockhammar där Rally Sm 1:a & 2:s SS avgick nu ikväll.
Helt underbart har det varit, inga krav inga måsten och få ha dom bästa vid mig hela kvällen, kan inte vara bättre.

Ska nu småglo lite på tv, sen slänga mig i duschen och sova, imorgon är det jobb dag och söndag med.

Onsdag då smäller det, Bruksvallarna here we come, ska bli så skönt att få komma bort några dagar och bara få rå om varandra!


Garageänka

Japp nu har jag gått och blivit garageänka. Älsklingen pular och flyttar om i garaget, ska riva en vägg så han får mer plats inför det kommande motorbytet på Saaben.
Så jag har tänt lite ljus och Takida ljuder ur högtalarna just nu.
Skönt med lite egentid.

Jobb lör-sön, lördag blire köra Heby och söndag Ludvika. Skönt med lite fler jobb timmar! Mer pengar, det kommer säga klirr i kassan och det är trevligt.

Imorgon ska vi till Skinnskatteberg och titta på rally, mysigt. Ut i skogen och titta på. Hur mysigt som helst ska det bli. Ta med lite korv och grilla!

Väntar på att klockan ska slå 21.00 så Lyxfällan, med Charlie och Mattias ska börja. Fattar inte hur dumma vissa människor kan vara som bara låter sin ekonomi fallera och sätta på skygglapparna och bara låta det vara, för alla verkar så chockade när dom berättar hur illa det är.

Nu kommer gläfs och kryper upp tättintill och lägger huvudet i knät på mig och tycker att jag ska ge mig uppmärksamhet till henne iställer och så ska det bli!


Jobb ger pengar

Japp jobbat igår och idag, olika tidningsrundor och olika bilar, jaja det ger ju pengar tillslut i alla fall!
Är trött och sliten, har inte sovit någon lur någon av dagarna och det kommer i efter hand.

Är förväntans full inför kommande tisdag när jag och Linda ska ta nya bilder och hon har en del roliga teman på gång, spännande, kommer bli kallt, men ska man vara fin får man lida pin.

Nästa onsdag far vi, ca 50 mil uppåt, Bruksvallarna here we come, ska bli skönt att få komma iväg en stund, bara få rå om varandra, eftersom vi inte hade någon gemensam semester nu i sommar så passar vi på att ta en nu!

Nej Idol som gäller sen ropar sängen där nere på att jag ska krypa ner under täcket och sova sött.


 

Foto: Jag


Jobb

Ligger hemma i soffan, lite utslagen efter att ha jobbat. Det gick hur bra som helst, väldigt förvånad egentligen och byxorna höll idag jämfört med i lördags.

Trött sliten och mör i hela kroppen är de ord som beskriver hur jag mår just nu.
Sover halv dåligt om nätterna igen, drömmer inga mardrömmar, men drömmar som är väldigt konstiga!

Nej glutta på Top Model och slöa.


Lat

Japp idag känner jag mig riktigt lat. Åkte hem till mamma så jag var här vid 8 snåret. Fick frukost och får sitta och prata lite skit, så himla skönt när man kan ha en så öppen dialog med sina föräldrar, jag förstår inte dom som inte kan ha det. Det är ju så skönt efter som att dom har upplevt det en annan gör, sen har dom lite mer erfarenheter än vad en annan, så man kan komma och bolla lite ideér om det nu skulle vara någonting.


När vädret är tråkigt utanför




Då tar man en bra bok


Och läser några sidor


Tänder lite ljus


Den fyrbenta kryper gärna tätt inpå


Och minstingen sitter och är helt inne i sin nya favoritkanal "Disney XD"

Foto: Jag i egen hög person


090913

Det är så tyst och skönt ännu här i huset, vovven ligger fortfarande och sover och likaså tjejerna. Det är skönt att få en liten stund innan alla vaknar, så det är tyst och jag får vakna till liv i min egen takt.

Igår var väl en mindre trevlig dag, åkte och jobbade och kom hem och det började föras ett j*vla liv, och stora vägrade lyssna på lilla som ville vara ifred på sitt rum, så det var/är världkrig här.

Idag ska Putte köras till tåget, han ska tillbaka till lumpen och tjejerna ska hem till Hallsta.


Idag ska jag inte göra så mycket, plocka och greja lite grann det är allt!


Thank God is friday

Va min tanke när jag vaknade, hade tänkt mig en dag på halvfart, med lite tvätt och plock på schemat, men det var bara att ändra på det, ska jobba 14-21.

På återseende ikväll


Morötter och vitlöksdipp is the shit



Den 4 benta i detta hus är väldigt bortskämt, var hem till Emelie idag en stund och i åkte ner till Granngården, och då råkade det hamna 4 grisöron och ett gosedjur i en kasse med hem till henne, min bebis ska ha det bästa och får bli bortskämd! Och jag var väldigt populär när jag kom hem vill jag lova..

Va till optikern igår, nu vet jag var min huvudvärk kommer ifrån i alla fall, det beror på att mina ögon slappnar av för mycket, så när dom ska spänna sig så måste musklerna anstränga så mycket så det resulterar i huvudvärk, så nu ska jag flipper-träna i 3 veckor och hoppas på att musklerna tränas så pass mycket att jag slipper byta glas och så.. Ska träna 2 minuter 3 gånger om dagen.
Så nu är det bara att hålla tummen om att det går vägen.

Var på föräldramöte igår, var en annan upplevelse för mig, är inte van att sitta på den sidan. Men Julias mentor verkar ju vara bra. Fick fylla i lite papper och så, det var ju bra med ett formulär man fick fylla i, där var det en fråga om lärarna fick skicka hem eleverna efter matrial om dom hade glömt dom hemma, det är ju lite svårt för dom som åker buss att kunna gå hem och hämta, som för Julia tex.

Imorgon är det föräldramöte igen, men tid?! Måste ringa till A-C om den.. Hmm kan ju vara bra att veta när man ska vara där.

Nu mumsar jag på morötter och vitlöksdipp och älsklingen spelar musik, skulle ha tittat på idol men va faan fredags finalerna är bättre..

http://skriftform.blogg.se mina tankar är med dig imorgon hela dagen, hoppas på det bästa!


Nu tar vi kväller

Japp nu är jag nyduschad och vacker som en ros, sitter i mina ny införskaffade trosor som är så sköna att de inte är sant, suttit nere och pratat om allt och ingenting, så skönt när man är så öppna med varandra och kan prata om allting, förr och nu. Hur vi båda är och har förändras under denna tid som har gått, och inget är negativt heller. Jag har gått upp i vikt, inget som jag klagar över, men det är lite jobbigt när man står och ska handla kläder och man måste gå upp i storlekarna, men vad gör det. En sak som bara bevisar att man mår bra!

Och ingenting jag klagar över, jag har hellre en liten kalaskula på magen och kärlekshandtag än att jag skulle se ut som ett benrangel, inget som skulle passa min kropp eftersom jag har kraftig benstomme, det är bara att gilla läget att det är såhär jag ser ut. Man kan inget göra åt saken, det skulle inte bli bättre av att jag skulle börja banta och hårdträna eller gå på en massa dieter. Man lever bara en gång och det ska man ta tillvara på!'

Är super nöjd med mina inköp av kläder som jag gjorde idag, tack Linda för råden och pizzan som vi delade på.

Nej krypa tätt intill och sova, imorgon inväntas jag hos optikern 10.30, får se vad det utvisar och 18.00 föräldramöte i Hallstahammar


Rubrik vad är de?

Nyligen kommit hem efter att kört Linda till tåget, vi hann med en vända på stan och jag kom hem med ett nytt linne, ett par jeans, ett par leggings, 3 par trosor. Hmm, jag som alltid hatat att shoppa kläder har varit ute 2 gånger denna månad och handlat. Vet inte vad det är som hänt.

Käkade pizza innan hon skulle till tåget, hann med en massa prat om livet och allting.
Riktigt skönt att få prata lite grann.

Nu har jag tagit tag i tvätthögen som har legat bra länge, men nu är den borta riktigt skönt, just nu ligger hunden brevid mig och snusar mig på låret, nu ska jag rikta min uppmärksamhet mot tvn ett tag!


Hur ska detta gå...??

Sitter hemma i Toklunda just nu. Kommit ur duschen och gjort mig vacker (ja försökt i alla fall)
Ska sova här, för imorgon intar vi Grönan hela dagen lång.. Massa krusellåka ska det bli av.
Lovar inte att jag kommer åka insane, hmm får se hur den verkar när man kommer dit.

Men undrar hur de kommer bli med att sova, har sovit en natt utan min älskling brevid mig, man blir väldigt lätt och fort van vid att ha någon vid sin sida, men förjoppningsvis så kommer det gå bra, kommer bli svårt att somna, är ju så van att ha nån brevid mig som snusar och sover för fullt!

Nej vara social innan sängen kallar på en..


Mycket å göra

Japp ska snart iväg på 2 års kalas och sen vidare hem för att packa, ska sova hemma hos mamma i natt. Tidigt imorgon bitti åker vi till 08 land och ska gå på Grönan hela dagen och åka en massa karusellet, Linnéa och Mimmi ska även med.

Ska bli jätte kul att komma iväg.

Kommer en uppdatering ikväll när jag är hemma hos mamma..


En dag på halvfart

Japp idag får det bli en dag på halvfart känns det som, orkar inte så mycket mera. Har mensvärk så jag tror att jag dör, den som uppfann mensvärken är inte riktigt klok.

Så det ska tvättas lite, ta mig en vals med snabeldraken och torka golven, måste göras sen fröken 4 bent löpte.

Regnet smattrar på rutan och det är grått och trist ute, så det får bli en inne dag.
Just nu sitter "Män som hatar kvinnor" i dvdn och väntar på att första tvättmaskinen ska bli färdig för att hängas.

Idag kommer en kär vän tillbaka, hoppas på lite foto och en massa kaffe imorgon!


Det var den lediga dagen

Började med att chefen ringde och väckte mig 07.10, hmm innan jag ens fattade att det var telefonen som ringde, måste verkligen ha sovit djupt.
Så mina planer sprack, men vilken tur att jag kan ta dom en annan dag.

Sitter och saknar en vän ifrån norr. Hon var här för någon kväll sedan på fin besök, skulle behöva ta med henne ut och bara få sitta och prata i timtal. Hmm får lösa det.

Nej nu Top Model på tv, sen ta min pocketbok i handen och hamna i en annan värld


090901

Ja då har man hunnit jobba en skvätt idag med, en stund på förmiddagen.
Resten av dagen har gått på mer än halvfart. Är väldigt slö.

Känner mig väldigt gråtmild idag, satt och läste igenom lite bloggar. Och tårarna var påväg i vissa inlägg, vet inte vad de är med mig. Likadant när jag satt och tittade på "Förlossningskliniken".
Hmm, vad är det som är fel?

Fått i mig lite varma mackor nyss i alla fall, nu ska en film i dvdn och krypa tätt in till och bara vara innan sängen.

De får bli allt för idag.

Over and out