Fin besök...

Jo då det gick bra att få ut kartongerna med böcker. Dom va tunga och otypliga att bära, men hem kom jag i alla fall. Hmm... Man blev ju inte direkt populär när man kommer instapplande med en massa kartonger. hihi.. Men men vad ska man göra, måste ju göra mitt jobb, jag har liksom inget annat val..

Fick fin besök nu på kvällskvisten, hon stannade på en snabb visit innan hon drar vidare. Drack kaffe och snackade en hel del skit. Och hann även med att titta på "Lipstick Jungel" och äta en massa gott (morötter/gurka) med vitlöksdipp. Så man lät ju lukta väldigt gott imorgon. hihi. Attans då.

Nej kom nyss hem efter att kört hem mitt besök. Nu ska jag snart krypa ner i sängen brevid det bästaste i mitt liv och sova, imorgon väntar en ny dag med nya bok kartonger som ska ut och leveras.

 


Halsont och tidningskörning

Japp ska snart i väg och jobba, jobb bilen står fulllastad med kartonger med böcker som jag ska köra ut idag.
Hmm, inte så kul.. Kartongerna väger en hel del om jag säger så.

Mitt halsont som jag fick igår har inte blivit ett dugg bättre kan jag lova, men det är bara att stå ut och försöka överleva det, köpa halstabletter på vägen får det bli..

Nej ut med den fyrbenta sen fixa mig det sista sen bara att åka så man kommer hem någongång!


Bakis.com

Japp idag mår man verkligen som man förtjänar, satt här hemma och åt kräftor och förtärde en del alkohol.
Det var en trevlig kväll förutom det som skedde på slutet det var väldigt onödigt, men men inget som man kan göra ogjort.

Ska om ca 1 timme åka in och lasta ena tidningsbilen full med kartonger med böcker som jag ska köra ut i morgon, efter det blir det en bakis pizza kom vi överens om.

Så imorgon ska jag ut med tidningsbilen och köra, massor med böcker som ska ut, imorgon blire till att köra hela Enköping och Heby rundan och på tisdag blire hela Sala, lite mindre då.

Ont i hela kroppen, nu börjar hösten komma och lederna värker direkt, satt med filt och vinterjackan igår med förhoppningar om att det skulle hjälpa, men kyss mig i arslet om det.




Måste ha...

.. slagt i huvdet. Jag antishopparen nr:1 åkte in till stan och shoppade kläder. Kom hem med 4 påsar med lite smått och gott i, vet inte vad som har hänt, men något måste i alla fall vara fel!

Ny vecka

Ny vecka, nya dagar att fördriva!

Fördrev tiden tidigare idag framför tvn, inte så ovanligt.

Har nyligen kommit hem ifrån mamma, firat henne, födelsedagsbarnet idag, tror hon var väldigt nöjd när vi åkte därifrån.

Slö glor just nu på tv, har inget vettigare för mig!

See ya in the morning


En söndag i slöfart

Japp det är vad det verkligen har varit. Har inte blivit många handtag gjorda hör hemma idag heller.
Har mesta dels legat på soffan och slö tittat på allt som varit på tv, älsklingen låg brevid och snarkade ganska ljudligt ett tag, så är det att vara tröttis, förstår honom också varför han är det.

Kändes som om att denna dag har varit behövligt, vara osocial och inte göra någonting.

Kom upp i morse och fick se att de är några puckon som i natt har varit så duktiga och vänt upp och ner på några blomlådor här i byn och det känns ju verkligen så himla värt att göra det, och dom har kastat ägg på en bil och det är ju lika ovärt det.

Min kärlek till dig Johan växer bara mer och mer för varje dag som går, du kan inte ana.
Du har fått mig hel igen, och de flesta ärr har nu läkt, allt känns så bra nu.
Du får mig att må som en liten prinsessa. Du får mig hel & att må bra.
Jag vill inte ha någon annan än dig, vill få ha dig vid min sida resten utav mitt liv.
Och att få bära din förlovninsring är mig en ära!



Foto: Jag

Gårdagen...

Igår em/kväll var vi hem till mina kusiner och farbror i Rödmossa. Lite familje/släkt middag blandat med avskedsträff för äldsta kusinen som nu flyttar 120 mil hemifrån till Lannavaara för att plugga ädelstenar och så (göra smycken)

Hade en väldigt trevlig kväll. Åt god mat och satt och surrade. Vi fick grillspett med klyftpotatis och taziki och beá. Hur mumsigt som helst.

Vi var dom närmaste och sen några vänner. Alldeles lagom, synd bara att älsklingen inte var med det var det enda som jag saknade.

Pappa och jag satt på hem vägen och pratade om den äldre generationen, dom är inte så piggare längre, det är kul att dom är med när vi träffas, även fast det alla gånger inte är så länge, men den lilla stunden är mycket värd för oss andra, mer än dom kan ana. För man vet inte vad som kommer hända, helt plöstsligt kan dom vara borta så man vill ta vara på tiden tillsammans med dom.

Jag små ler fortfarande åt det pappa sa till mig precis innan han skulle hoppa ur bilen.. Mm de går inte att beskriva hur skönt det var att få höra det utav honom.


Det fick mig att le

Pappa- "Du trivs och mår ganska bra nu va?"

Jag- "Ja du kan inte ana, allt är så annorlunda"

Pappa-"Ja det märks väldigt bra och du behöver det"

Fick höra det av pappa nu när jag släppte av honom hemma hos sig, jag ler fortfarande, kommer somna med ett leende på läpparna för den kommentaren! =)


Foto: Jag  (OBS!! Gammal bild)

Lite lördags filosofi

Lite tända ljus, tvn står på i bakrunden och låter regnet öser ner utanför fönstret. Vad kan bli bättre än så när man har en mysmorgon i sin ensamhet. Hunden ligger i det andra soffhörner och sover och vägrar gå ut i detta väder och bli blöt om tassarna. En väldigt lat och bestämd donna som gör som hon själv vill.

Slå fart på en brasa i pannan, vika lite tvätt och duscha så man är vacker till kvällen. Det blir dagens uppgifter.
Ikväll bär det av till Rödmossa och avskedsträff för äldsta kusinen som flyttar upp till Lannavaara nästa vecka för att plugga, tänkt om en annan hade haft ork till att fortsätta plugga vad glad jag skulle vara då.

Fick ett sms av en god vän alldeles precis som skrev att jag gör en god gärning varje dag, genom att finnas till för Johan och han för mig. De är värt mera än pengar, fräna bilar och saker.
Och det han skriver stämmer så himla bra.


Foto: Jag


En ny dag att upptäcka

Vaknade i morse av att telefonen ringde, och det är bland det värsta som finns att vakna till. Men det var bara att masa sig upp och leta reda på en telefon och svara. Var sen ut med hunden sen gick jag faktiskt ner och la mig igen, älsklingen kom också ner igen och la sig vi låg och mös i ett par timmar innan vi orkade ta oss upp.
Det är inte ofta som vi får chansen att ligga kvar i sängen tillsammans, efter som han jobbar så mycket och inom snar framtid så kommer jag också att göra det.
Så vi får ta till vara på dom tillfällen som vi kan få.

Var jätte duktig, pluggade i i-poden i öronen och tog långsvängen med Kira, tanken var att vi bara skulle gå en liten promenad men det blev hela långsvängen, vi båda var lagom svettiga och trötta när vi kom hem, men det var riktigt skönt faktiskt om jag ska vara helt ärlig.

Tog en sväng till Returbilen idag igen och kollade efter lite delar till alla våra bilar och kom hem 200 kr fattigare och en elhiss till Seaten rikare inte illa pinkat det heller.

På hem vägen åkte vi en massa småvägar hem, riktigt skönt, kul att få titta lite. Såg en massa fina hus och små gårdar efter vägen. Tänk om man kunde hitta ett sånt för inte så dyr peng då skulle jag vara helt överlycklig.
Men den turen har man ju inte i första taget.

Får se vad man ska roa sig med imorgon då.. Har ingen aning, inget planerat än så länge i alla fall, så vi får se om man hittar på något eller om man bara går hemma och slöar. Men det är ju inte så himla upplyftande det heller.

 
Foto: Älsklingen.

Ja idag kommer Putte hem på sin första permis.
Våran lilla krigare hemma över helgen...

Emma Maria Oskarina





16 augusti 1989 föddes denna lilla flicka, kl var 13:53 första gången hon mötte världen.

Föddes på Västerås BB, enligt berättelse av mor sin så ville hon inte komma ut, ville stanna kvar i den trygga varma magen, så modern fick gå i alla trappor på Central lasarettet för att förlossningen skulle komma igång.

Men till slut kom hon ut till allas längtan.

Mest glada var hennes föräldrar Maria & Per.


Hon växte och blev större och blev ett riktigt yrväder redan som ganska liten, kunde klättra innan hon ens kunde gå, det är ett under att denna flickas mamma inte fick en hjärtattack som hennes yngsta höll på.

Men det blev bättre med åren, denna flicka var väldigt orädd och ville upptäcka saker.

Var inte rädd för att prova på nya saker, och det gick oftast vägen, hon hittade olika lösningar på problemen, hon hade jämt sina föräldrar runt sig som hon kunde få hjälp av.


Även fast hennes föräldrar inte bott ihop så har hon jämt haft tillgång till dom båda och är väldigt tacksam över det. Att föräldrarna aldrig varit ovänner utan haft en öppen dialog mellan sig och berättat om det hänt någonting speciellt eller vad som blivit sagt på kvartsamtal och liknande. Och det är tyvärr inte alla som är så lyckligt lottade.


Tiden gick och under skoltiden hade hon det inte lätt, konstigt nog.

Var väldigt utsatt för grov mobbing redan på lågstadiet.

Flyttade i hopp om att det skulle bli bättre men nej.

Utan denna grova mobbing fortsatte ända upp till åk 9.

Vad är det för fel efter som hon blivit utsatt var hon än har gått någonstans.

Hon kommer ifrån vilken "Svensson familj" som helst.

Detta kommer alltid att förvara en gåta varför det hela tiden har varit så.


Nu det blonda lilla yrvädret växa upp och hunnit blivit 20 år.

Hon är fortfarande väldigt orädd av sig och vill fortfarande upptäcka nya vägar.

Prövar på och vill försöka.

Går det inte försöker hon hitta en bra lösning på problemet.


Sommaren mellan grundskolan och gymnasiet var det lite kaotiskt i hennes liv.

Hon träffade en kille som hon trodde var den stora kärleken.

Men ack så fel hon hade, hon önskar att hon hade sett varningssignalerna tidigare eller att hon lyssnat på alla runt omkring. Men nej man gör ju inte det utan hoppas på att allt ska bli bättre.

Men nu har hon tagit sig där ifrån.


Efter denna kille med ett kontrollbehov som inte är av denna värld, har hon hittat en kille som är 20 år äldre än henne själv. En kärlek som hon håller hårt i.

En kille som kompletterar henne, tar fram hennes bästa sidor och får henne att må som en prinsessa. Hon har nu kommit hem igen och kommit tillbaka till sitt vanliga liv och det är tack vare honom.

Här för några dagar sen så förlovade dom sig.

Hon önskar att hon kan få dela resten av sitt liv vid hans sida.


Hon har inte haft det lätt under sitt korta liv.

Men hon har överlevt allting och har försökt gjorde det bästa av situationerna.

Och det har hjälpt till och gjort den till den hon är idag!

En vacker tjej som står med båda fötterna på jorden och vet vad hon vill!




Fotona tagna av Linda


Hack, snörvel, atcho prosit

Ja så låter det i mitt soffhörn just nu, ifrån det andra soffhörnet snarkas det ganska gott.
Det kom nyss en rejäl regnskur, spön stod i backen så jag behöver inte alls ha dåligt samvete för att ligga här och nysa och snörvla som jag gör just nu.

Ändå ingen som vill umgås med en när man låter så här, kan ju knappt prata heller för den delen. Ganska skönt det med egentligen för jag har ingen större lust att prata med nån heller just nu.
Känner bara för att ligga i mitt soffhörn och slö glo på tv och bli bra igen. Telefonen ligger brevid med ljud och är så tyst och duktig.

Får se vad dagen bjuder på imorgon, kan ju hoppas på att den också blir lugn skulle vara skönt det.
Körde hem tjejerna idag, så nu är det väldigt tyst och skönt här hemma. Komma tillbaka till vardagen igen med skola och arbete, nog för att dom inte lät så positiva men när dom väl kommer dit tror jag dom tycker de är skönt att komma tillbaka till vännerna igen, så tyckte åtminstonde en annan när man gick i skolan.

Gläfs ligger på golvet och trynar och sover hon med så det är ganska skönt, lite ljud ifrån tvn och knappandet ifrån tangenterna ifrån datorn är det enda som låter i hela huset just nu, väldigt fridfullt och skönt, funderar på att tända lite ljus, koka mig en kopp thé och sen ta fram en bra film eller man kanske skulle hitta en bok?! Vi får se vad det blir.

Ses åter senare eller imorgon

Tisdags funderingar

Det är ganska fint väder ute och man ligger däckad i soffan med en förkylning som inte är av denna värld.
Tur att man har en bärbar så man kan ha den i knät och ligga och surfa och kika runt lite.

Tjejerna håller på att städa sina rum, de ska skjutas hem idag, så de hinner vara hemma och landa och vända tillbaka till vardagen innan skolan börjar nästa vecka för dom. Ska bli skönt att de är slut på sommarlovet så man kan få komma tillbaka till vanliga rutiner igen det ska bli jätte skönt faktiskt, jag tror även att alla parter tycker det.

Hoppas på att vädret kan hålla sig såhär nu, vill inte ha mera regn och rusk. Inte förrän höststormarna ska vara, nu ska det få vara lite fina dagar och kvällar speciellt tills nästa helg då vi ska ha kräftskiva hemma hos mamma.
Ska bli mycket trevligt att få äta lite kräftor och få dricka lite gott..

Längtar tills Linda kommer söder ut så vi får våran foto dag, med en picknick korg med kaffe och ett gott humör med.
Ska bli kul att få ställa sig framför kameran igen.

Vi pratar inte alls lika ofta längre men vi vet var vi har varandra ändå, vi har jobbat om varandra den ena har jobbat natt och den ena dag, inte så konstigt att kontakten blir lite mer sällan då.

Men det som varit jobbigt med denna sommar är att jag och älsklingen knappt kunnat haft någon egentid, vi har jobbat om varandra, antingen har jag jobbat kväll, annars har det kommit en massa annat i vägen som gjort att vi knappt hunnnit varit hemma.

Men nu kommer snart höststormarna när man kan ligga inne i soffan och titta på bra filmer och ha en brasa tänd i öppna spisen och höra den spraka, kommer få mera inre frid nu när det blir mörkare så är det alltid under hösten och vintern.


Foto: Linda

Jaha

Då har man hunnit blivit ett år äldre, inte för att jag vet om det känns nån större skillnad!?

HAr blivit dunder förkyld så blir inte så mkt uppdatering känns det som

Lyckligaste dagen i mitt liv!

Ja idag är verkligen den lyckligaste dagen i mitt liv!
Efter några månaders planerande så blev det av.
Vi har bytt ringar


Vi för evigade detta tillfälle hemma hos min mamma med deras närvaro.
Det kändes som det bästa!.
Det blev väldigt sentimentalt och härlig stämmning


...

VILL ATT DENNA DAG SKA FÖRSVINNA! ALLT HAR BARA GÅTT ÅT HELVETE OCH KÄNNER PÅ MIG ATT DET BARA KOMMER FORTSÄTTA!
FAN OCKSÅ

Livets goda ting...

Det är något jag funderat på ett tag, vad är livets goda ting för folk egentligen?
Folk prioriterar så olika, väldigt olika. Vissa på ett sett som andra anser konstig och vice versa.

Men jag vet i alla fall vad som är mina goda ting här i livet är för någonting, har kommit på det nu under det senaste halvåret. Jag har även prioriterar om här i livet kan jag tala om, vissa saker som jag ansåg var så himla viktiga förut ligger helt och hållet på hyllan nu.

Jag brukar få höra att jag förändrats mycket på senaste tiden, vissa anser det så. Men jag anser bara att jag har hittat tillbaka till min vanliga jag igen,många som känt mig från jag var liten säger "Emma har kommit hem". I början hade jag lite svårt med den saken om jag skulle vara ärlig, vadå kommit hem? Jag har väl alltid varit hemma.

Men ack så fel jag hade, det var inte en siffta som stämde Jag har varit 2 helt olika personer, jag har varit en när jag varit ensam med mina vänner och min familj och en annan när han var med.

Det är konstigt att det kan bli så egentligen, tycker att det är väldigt konstigt att man fungerar så som människa.
Hur man kan agera olika när en person är med och när den inte är med så är man sig själv igen.

Och nu har jag hittat den stora kärleken i mitt liv, den som jag älskar mer än någonting annat på denna jord, den kärlek som jag skulle kunna offra allt för. Den kärlek som jag skulle kunna dö för. Den kärlek som jag inte vill förlora, kommer göra allting för att vårda den ömt och för att behålla den.  Jag törs nu säga att det är riktig och äkta kärlek mellan oss. Skulle inte klara av ett liv utan honom. Vi kompliterar varandra så himla bra. Han har fått mig så himla lugn och sansad och tvärtom jag har även fått honom det. Vi har båda gått igenom livets hårda skola och det har gjort oss till dom vi är idag och jag anser inget negativt i det alls, bara en massa positiva saker!



Fotot taget av Linda

Undrar vad denna värld är påväg

För har varit med om på kort tid att du "unga" människor har åkt in till sjukhuset på grund av proppar i huvudet och den andra med hjärtproblem.
Såna problem som en annan förknippar med att äldre pensionärer får.
Dessa båda personer är under 30 år.
Man blir ju fundersam på vad det är som händer.

Vad det är som händer med livet och världen.
För så här ska det väl inte vara heller.
Dom är ju fortfarande unga och har hela livet framför sig.


Finally at home

Japp efter maten hamnade jag ute i Saladamm hos min gummas föräldrar och satt och tjötade ett tag, drack cola och käka bulle och glodde lite på tv.
Nu är jag hemma igen och ligger i soffan och funderar på om man ska orka ta sig ner i sängen och sova, förmodligen så är de det bästa än att sova i soffan. Kommer vara ledbruten om jag skulle göra det.

Imorgon bär det av hem till pappsen på kvällen för att städa på altanen så vi kan vistas där på lördag när det kommer folk, På dan imorgon blir det städning här hemma så man kan få hem folk utan att skämmas...

Japp så blir det, har en stor mysig rottis som ligger och värmer mina fötter just nu, ska ta ner min säng kamrat och lägga henne under täcket så hon får värma mig, är lite frusen av mig.

Ja jag ställde mig på vågen hemma hos mamma i Saladamm, och vilken chock jag fick, trodde inte det var sant, har gått upp 10 kilo på ett ½ år. Ja tänker inte säga vikten men bara att jag gått upp. Man pratar aldrig om en kvinnas ålder eller vikt så är det bara.

Längtar tills på fredag!
Längtar till på lördag!
Längtar tills på söndag!
På måndag blir det bolaget!


Nya frisyren + hårfärgen

Japp nu äntligen kommer lite bilder på nya frisyren och hårfärgen.











Inte bästa bilderna men dom får la duga.

Längtar tills Bästa Linda kommer ner så vi kan få oss en fotorund igen!
En hel dag med skratt, kaffe och en massa nya bilder!




Arbetsdagen är över

Japp ligger nu hemma på soffan och bara softar, gick jätte bra att jobba, kändes lite ringrostigt imorse innan jag kom igång, men är så förvånad fortfarande att lastningen i V-ås gick bra. Sen har allt flytit på jätte bra..

Men jag tycker synd om min älskling idag, hans lediga dag och han får lov att åka och jobba, det skulle ut en ny omgång med tidningar i Enköping för att dom bytt 4 sidor i tidningen för att prinsessa nr 2 har förlovat sig med sin Jonas, jajaj.
Det hade väl kunnat vänta till imorgon tycker jag med inte Aftonbladet tydligen!

Imorgon är jag ledig och jag ska verkligen njuta av ledigheten och sova hur länge jag vill! Skönt att få sova ut, 5 arbetsdagar på rad, med en delad tur på Lindgården är inte det lättaste, känns som om att jag inte har varit hemma på flera dagar.

Ska föreställa en rubrik

Jahapp, då var sista dagen på Lindgården gjord, väldigt skönt om jag ska vara ärlig.
Imorgon är det tidningar som gäller, upp till Dalarna, klockan ringer 3.45.


Är lite pirrig inför min födelsedag, vet inte riktigt vad alla kan hitta på för bus, men det visar sig vad som händer.

Kan inte riktigt fatta att jag blir 20 heller, vad har alla åren tagit vägen?!

Näst sista dagen.

Imorgon gör jag mitt allra sista pass på Lindgården, ska bli riktigt skönt faktiskt, trivs med jobbet utan problem det är lokalerna jag har problem med, den ventilationen ska ska fungera men inte gör det.

Kommer sakna pensionärerna och arbetskamraterna!

Nej snart ska man åka och avverka ett par timmar där igen och för att sen direkt fara vidare hem till min syster på Tupperwere party, ska bli riktigt skoj faktiskt.

Och på tisdag är det jag som ska fara upp till Dalarna med tidningar, skönt att få göra något annat. Nog för att jag skulle vara ledig egentligen, men men vad gör det? Jag är ledig på onsdag och kan sova hela dagen då om jag vill göra det! hihi

Nej om 20 min ska jag sitta i bilen och vara påväg till jobbet och jag är faktiskt väldigt pigg för att ha jobbat delad tur igår och inte sov någonting när jag var hem på min rast mellan 13.45-16.00. Ganska konstigt egentligen!

Nej mina vänner nu ska jag sätta mig på trappen och tänka på min älskade och ta mig en cigg innan man ska bära av.

Uppdraget slutför

Eller ja nästan i alla fall, en bit kvar innan allt är klappat och klart.

Ligger och slöar och gör ingenting, känner mig så onyttig så det inte är sant åt det.
Skulle behöva ta mig en dust med tvätthögen ren/smutsig, dansa med snabeldraken.
Men jag orkar inte just nu. Inte i denna värme i alla fall. Är slö och trött och vill inte göra någonting.

Om jag bara kunde finna ord så jag kunde beskriva min kärlek.
Men det finns inga ord som räcker till!
Om du bara kunde ana!

Fotot är taget av Linda hittas på http://skriftform.blogg.se
Fotot taget av Bästa Linda

Händer inte mkt.

Nej det är lugnt och skönt i huset på byn. Vi båda jobbar och sliter som djur och försöker få ihop lite egentid.
Nu är vi barnlediga också så nu kanske det kan bli av.

Klippte mig igår, kommer upp en bild senare hur det blev, jag är i alla fall skit nöjd.

Nej nu ska vi åka på ett hemligt uppdrag för nu är det inte långt kvar!

Ledig

Japp ledig hela dagen, riktigt skönt känner egentligen inte för att göra någon nytta alls men det är ju nåt som man måste göra i alla fall varken man vill eller inte.

Tänker i vilket fall som helst bara ta det lugnt nu på förmiddagen medans älsklingen jobbar.

Har nu 4 arbetsdagar kvar på Lindgården, väldigt skönt. Går inte att jobba när det är så himla varmt som de är. Finns knappt någon ventilation alls i detta huset. Har huvudvärk och en konstig hosta medans jag jobbar.

Det ska inte vara så men nu är det inte långt kvar tills man är därifrån så det är bara att härda ut dom sista dagarna.

Tröttheten själv

Sitter här och spelar på läppen är så trött så att det inte är sant åt det.
Ska titta på Paris Hilton My BFF sen duscha sen sova

Lovely

Hade en helt underbar lördag i Rättvik. Var så himla skönt att umgås med pappa hela dagen, går inte att beskriva hur skönt det var. En hel del djupa samtal blev det under hela dagen riktigt skönt att få prata ut om allting.

Och nu vet jag var pappa står någonstans, har varit lite osäker på den saken men nu vet jag riktigt och det känns riktigt bra. Var så himla kul att se Johan och Pappa stå och kramas när vi stod hemma hos honom och pratade innan vi skulle åka hem.

Det blev en hel del bra fynd för mig, en 50-tals klänning, svart och vit prickig, en tjocktröja från Caltex och ett par örhängen som passar som en smäck till klänningen. Har ingen bild men de kommer en lite senare lovar det.

Nu har jag gått in på sista passen på Lindgården, känns skönt att få gå vidare och komma ut och få göra nåt annat än att bara ta reda på blöjor och sånt, det är inte det roligaste funkar ett tag men sen vill man vidare i livet.

Fick ett väldigt trevlig besked mitt på dagen idag innan jag började jobba, men den karamellen får ni suga på ett tag till.


Väldigt gammal bild på mig väldigt dragen.

Emma gumman, håller en tumme för dig imorgon, Hoppas på att allting kommer gå bra för dig!