Tisdags funderingar

Det är ganska fint väder ute och man ligger däckad i soffan med en förkylning som inte är av denna värld.
Tur att man har en bärbar så man kan ha den i knät och ligga och surfa och kika runt lite.

Tjejerna håller på att städa sina rum, de ska skjutas hem idag, så de hinner vara hemma och landa och vända tillbaka till vardagen innan skolan börjar nästa vecka för dom. Ska bli skönt att de är slut på sommarlovet så man kan få komma tillbaka till vanliga rutiner igen det ska bli jätte skönt faktiskt, jag tror även att alla parter tycker det.

Hoppas på att vädret kan hålla sig såhär nu, vill inte ha mera regn och rusk. Inte förrän höststormarna ska vara, nu ska det få vara lite fina dagar och kvällar speciellt tills nästa helg då vi ska ha kräftskiva hemma hos mamma.
Ska bli mycket trevligt att få äta lite kräftor och få dricka lite gott..

Längtar tills Linda kommer söder ut så vi får våran foto dag, med en picknick korg med kaffe och ett gott humör med.
Ska bli kul att få ställa sig framför kameran igen.

Vi pratar inte alls lika ofta längre men vi vet var vi har varandra ändå, vi har jobbat om varandra den ena har jobbat natt och den ena dag, inte så konstigt att kontakten blir lite mer sällan då.

Men det som varit jobbigt med denna sommar är att jag och älsklingen knappt kunnat haft någon egentid, vi har jobbat om varandra, antingen har jag jobbat kväll, annars har det kommit en massa annat i vägen som gjort att vi knappt hunnnit varit hemma.

Men nu kommer snart höststormarna när man kan ligga inne i soffan och titta på bra filmer och ha en brasa tänd i öppna spisen och höra den spraka, kommer få mera inre frid nu när det blir mörkare så är det alltid under hösten och vintern.


Foto: Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback