Vill skrika ut all min lycka

Musik som jag tycker om strömmar ur högtalarna på lagom hög volym, en brasa i öppna spisen, min älskling som sällskap. Jag har ingenting att klaga över, jag har allt jag vill ha.

Den bästa älsklingen som man bara kan ha, vänner runt omkring mig som jag älskar och som ger mig energi. En familj som är helt underbar. Även fast jag känner att jag inte alltid hinner med alla, man jobbar ju nästan hela tiden så man känner att vissa kommer i skymundan, men det är inte meningen. Jag önskar ibland att jag kunde dela på mig så jag kunde hinna med att få ägna lite tid med mina nära och kära mer än vad man hinner just nu. Men dom vet själva hur de är och de är väldigt skönt det. Så dom inte blir sura för att man inte hinner. Livet är sånt, man måste jobba för att man ska kunna överleva i detta land nu.

Det finns massor som jag skulle vilja skrika ut, men det får vänta lite grann. Min lycka kan jag skrika ut, men det är andra saker som jag skulle vilja skrika ut till hela världen. Kan inte tro att det är sant, men det är det. Det är några få förtrodda som redan vet vad det handlar om. Men, det får vänta ytterligare lite till innan det får komma ut till hela världen.


28.02.2010

Gårdagkvällen var jätte lyckad, trevlig sällskap av en underbar vän, god mat och trevligt samtal. Så himla kul, avslappnat och skönt. Att få komma iväg och sitta med någon man håller kär. Att äta och få sitta och prata.
Det måste göras om flera gånger.

Har varit iväg och jobbat några timmar nu på förmiddagen, kört ut Expressen i Enköping med gratis böcker, huvva säger jag bara. Men det gick bra, väglaget är ju inte det bästa och sen är de snöblandatregn som kommer ner.

Så nu har jag bäddat ner mig i soffan och har inga planer på att kliva upp om jag verkligen inte behöver, det är jag, hunden och min vapendragare toarullen. Får bli att titta på någon bra film eller nåt, för på tvn så visas bara skit rent ut sagt.


Ut och äta

Påklädning och tillsnyggning tills de är dags att åka till Västerås. Kommer bli en hellyckad och trevlig kväll, känner det på mig.


27.02.2010

Jag har tydligen tagit decibel rekord i natt med min snarkning. Det är inte så lätt att sova med en näsa som är täppt som bara den. Sovit med öppen mun så man är ju lagom torr och dann i den. Men men det som inte dödar det härdar. Så länge jag inte har någon feber så är det bra i alla fall.

Ska försöka ta mig in till stan och handla näsdukar idag, går ju inte och snyta sig i vanligt papper, torkar ju ur runt näsan så den blir illröd och torr som fnöske, sen lär man väl ta sig en tur runt på torget efter som de är vintermarknad. De är ju bara så att man lär i ju i alla fall titta, nog för att det alltid är samma skit och man sällan handlar någonting, men det kan vara kul att se lite folk i alla fall.

Läntar till ikväll, ska ut med min älskade vän Mia och äta lite mat och bara ha det trevlans. Sitta och prata och ha kul tillsammans. Ska bli hur mysigt som helst, men kommer inte bli så himla sent. Ska ju upp och jobba extra imorgon bitti, bara för att det ska ut gratis böcker med Expressen. Men men, några timmar det gör ingenting, får ju nästan hela dagen och göra vad jag vill.


I dessa förkylningstider

3:e eller 4:e gången denna förkylning tar om, nu är jag jätte less på det här. Vill vara frisk och kry. Men jag har ju hellre en förkylning istället för vinterkräksjukan eller magsjuka så.
Men de är inget kul att hela tiden gå runt och snörvla och hosta och låta som en kyckling.

Var och står handlade i Enköping igår, så nu är alla förråd påfylla igen, skönt så man slipper småhandla hela tiden. Var hem till min kära moder och vattnade deras blommor och tittade till huset. Och sen hem och göra detta tråkiga vuxen görat som måste göras varenda månad, betala räkningar. Men nu är det gjort så man behöver inte bry sig på en månad igen.

Denna vecka har varit väldigt intressant i vädret, i måndags var det nästan 30 minus grader och idag fredag så har det varit plus grader och regnat. Hm, undra tro om det någonsin kommer att bestämma sig hur vädret ska vara eller inte?!

Nu har jag tagit helg, med denna förkylning. Bänkat mig i soffan med myskläderna på och en filt och en hund att gosa med.


Hej god morgon huvudvärk

Vaknar kollar på klockan 10.00 chockad, skönt med sovmorgon, men att vakna med jordens huvudvärk är inte lika trevlig.

Stor t-shirt, mjukisbyxor, morgonrock och en håret uppsatt i en väldigt sne tofs. Det är min förmiddag, små fryser och känner mig seg i hela kroppen. Kryper längre upp i soffan och kurar ner mig och slö glor på tv.
Hunden ligger brevid mig och snusar och sover. Ute skiner solen, hoppas på att huvudvärken släpper så man kan ta sig ut på en promenad så man får andas in lite av solskenet lite granna.

Ridningen igår var jätte kul, vi hade teori, säkerhet i stallet, sen hade vi lite voltige, för att vi ska få känna och hitta balansen. Mycket lättare då med voltige, man behöver inte håla koll på tyglar, stigbyglar och andra hästar. Vi hade jätte kul, skrattade mycket med varandra.


23.02.2010

Hade en genom mysig kväll igår, mat och tv tittande. Sonen i huset satt här med oss, han blev nog skrämd av det tv progam vi tittade på. Han kommer nog aldrig vilja skaffa barn. Vi tittade på "Familjen Annorlunda" på 4:an. Och jag förstår inte själv hur man kan skaffa nio st barn, och den familjen bor i en lägenhet i en förort till Stockholm. Nej jag säger då det, nog för att jag tycker om att ha en stor familj, men någon måtta får det vara.

Slö glor på tv och håller på att vakna till liv igen, sovit en god lur på soffan efter jobbet.
Nu väntar jag på att klockan ska gå lite grann så jag kan skutta i ridkläderna och bege mig till Heby och hoppa upp på hästryggen och få njuta!

På lördag ska jag ut med en väldigt god vän och äta mat. Ska bli så mysigt.
Prata och skratta och ha roligt. Längtar så, dagarna går så sakta tills dess.
Söndag ska jag egentligen vara ledig, men det blir till att jobba extra.


Fingrar som värker av kylan

När det värker i fingrarna av kylan när man arbetar så börjar man ifråga sätta sitt yrkesval.

Det är bara en av de väldigt få saker som är negativt med mitt arbete. Idag trodde jag att fingrarna skulle trilla av eller någonting, det värkte så i fingrarna att jag inte hade någon känsel och kunde knappt röra dom.
-29 grader visade yttertempraturen när jag åkte hemifrån imorse, trodde inte det var sant.
Men det var bara ta på sig kläder och se glad ut.

Hade inte ens sån trevlig natt till idag, satt på toaletten 1 ½ timme.
Huvaligen säger jag bara, det var inte så trevligt. Men vad ska man göra.
Blir så ibland, magknip så jag tror att jag ska spricka av smärta.
Känns som knivhugg i hela magen.
Så när klockan ringde så ville jag inte tro att det var sant.
Hade timmarna gått så fort.

Sippan: Du frågade om jag hade lagt mig i andra änden av soffan med hunden. Ja det gjorde jag och somnade gått till en film i dvdn och till sällskap hade jag sambons yngsta.


Vinter i all ära

Vaknar tidigt i ottan och kliver upp och inser att jag har att göra.

Vaknade som alltid tidigt, hm vill också kunna sova ut riktigt länge någon gång. Jaja, de händer väl någongång kan man ju hoppas i alla fall.
Tittar ut och ser att det finns lite sysslor åt mig, snöskottning.
Så nu har jag nyligen kommit in efter en timmes sådan. Det var tung och kompakt snö.
Det hade ju kommit lite grann och självklart har dom plogat upp en jätte fin vall till våran garage uppfart och den var inte att leka med när man skulle ge sig på den.

Om snövallarna man skottat upp är lika hög som en själv är det mycket snö då?
Ja enligt mig så är det så, det är ju inte det lättaste att kasta snö med skyffel om man ska kasta högre än sin egen längd, men det gick på ren envishet.
Så nu är jag färdig för att gå ner och ta en varm härlig dusch, för svettig det blev man kan jag lova. Så det behövs, sen tänker jag äta mig en välförtjänt frukost.


Lite bilder om vädret

Det snöar och blåser och yr





Bilen ser ju inte så inbjudande ut just nu



Fick med mig hunden ut en liten stund, men hon blev frusen och ville in


Nog för att jag älskar vintern

Vaknar och tittar ut och ser att de både snöar och blåser. Tittar på termometern och den visar - 14 ute.

Burrar för mig själv och inser att jag är glad att jag slipper vara ute i trafiken idag.
Sitter här inne i värmen och tittar ut och är inte ett dugg avundsjuk på mina kollegor som är ute och kör och arbetar idag, tycker synd om dom.
Det blåser små djävular ute, huvva, inte ens hunden ville vara ute någon längre stund när vi var ut.
Hon gick och gjorde sitt sen ville hon in på en gång idag. Och ingen var mer tacksam än jag för det.
Blåsten letade sig igenom mina ytterkläder och snön hittade innan för jackan och in till nacken.

Jag och dotra i huset har precis suttit och ätit alldeles för mycket frukost.
Thé och rostade mackor och dagens kvällstidningar.
Mys, vill inte ha det nå annorlunda än så.
Gå ner och slå en glutt i pannan och se om man ska stoppa in någon pinne till och sedan hänga lite tvätt.
Plocka och dona lite här hemma, eller om man skulle slå sig ner i soffan och titta på en film kanske.
Får se vilket som lockar mest.


Äntligen helg

Om man är trött på en fredag kväll så säger min pappa att man är gammal.

Då måste jag vara gammal, det är fredag kväll och jag är helt slut, sitter och gäspar och småfnittrar åt ingenting.
Hm, ja jag står för att jag kan vara gammal fast jag bara är 20 år.
Men i det vädret man jobbat och kört i idag så är det nog inte så konstigt att man är trött, sitter på helt fokusering hela tiden för att hålla koll på alla andra som också är ute i trafiken för att det inte ska hända någonting.

Har nyligen kommit hem, hämtat Julia i Hallstahammar, hon blir här över helgen. Mys <3
Var in och handlade och köpte med pizza hem, riktig latmans mat idag, hade ingen inspiration till att hitta på någonting annat att äta, och hade heller ingen större lust att stå vid spisen heller för den delen så det blev lättast så. Kvällen kommer gå i lugn takt, hjärtat och Julia har bokat tvn 21:00 för att kolla på hockeyn Sverige-Vitryssland, känns som om att jag kan vara utan det. Så då parkerar jag mig sittandes i sängen och titta på en film.

Jag är förmodligen den tråkigaste i världen som är så ointresserad av sport och OS så det inte är sant åt det, finner ingen mening med att spendera timmar framför tvn för att titta när dom stakar sig fram på skidor, eller liknande, nej jag anser mig ha annat att lägga min tid på istället.

Helgen kommer också, imorgon ska vi hem till min älskade storasyster med familj och äta tacos, riktigt smarrigt.
Sen har jag tänkt mig försöka hinna med en underbar vän om jag känner att förkylningen gett med sig ordentligt så jag inte smittar ner dom.


Vänskap

Vänskap är väldigt svårt, för man har många kompisar men väldigt få vänner.
Vänskap är någonting som måste vårdas hela tiden för att den ska bestå.
En vänskap måste vårdas ifrån båda hållen för att den ska vara.
Vänskap är någonting man ska hålla i, en vän finns där vid din sida hela tiden och delar både glädje och sorg tillsammans med dig. Så fort det blir jobbigt så springer inte din äkta vän undan, utan rider ut stormen tillsammans med dig. Till en vän kan du ringa och kasta ur dig varsom helst och det sedan rinner av den andra.
En vän skvallar inte om saker den har hört om dig, utan är ärlig och berättar vad som sägs om dig.
En vän undanhåller ingenting för dig.
En vän är ärlig med dig.
En vän skrattar inte åt dig utan med dig.

Riktig och äkta vänskap är ingenting som växer på träd, en riktig vänskap är någonting som måste få växa fram, många tar vänskap för givet att den alltid kommer finnas där. Men det fungerar inte om bara den ena lägger ner energi på den, det måste båda göra.
En riktig vän ger dig energi och du ger tillbaka och inte tvärtom att man bara tar energi ifrån varandra.



En blombukett till mina riktiga vänner


Morgon i sin egen takt

Morgonrock, tofflor, leggings, linne och ett glas nyponsoppa. Min dag kan inte börja på ett bättre sätt, få vakna till i sin egentakt. Kunna ligga och dra sig i sängen tills man känner att man vill gå upp. Det är en ledig dag för mig. Den fyrbenta i huset har precis vaknat till liv och vi har precis varit ute så hon fick göra sitt. En tvättmaskin är startad och rullar och går och vill hängas om ett tag. I pannan brinner det så det blir varmt och skönt inne.

Utanför fönstret dalar snöflingorna i sin lugna takt. Dom har inte bråttom idag, de kommer alldeles lagom, vill inte ha så mycket mera snö än vad som är nu. Tittar ut och ser bilen på uppfarten, den ser väldigt kall ut. Idag får bli en hemma dag med lite plock och dona i hemmet.


Nu får det vara bra

Är så less på dessa förkylningar som bara tar om och om igen hela tiden.
Att man i stort sett hela tiden ska gå runt och hosta och snörvla det är inte roligt.
Man har till slut ingen energi kvar att göra någonting, man ligger hemma som ett lik
när man har slutat jobbat och är ledig. Ska det behöva vara så?

Det var så underbart i helgen när solen var framme, att få känna den värma ens kinder var helt underbart. Jag log hela den dagen, det gjorde mig så glad att solen var framme. Så underbart att få se den och känna hur dennes värme kysste ens kind.
För just nu tar man till vara på minsta lilla stund man får av solen med tanke på att vi haft så dåligt av den denna vinter, det är inte många timmar vi har sett den.

Idag är det fettisdagen, får se om man ska köpa hem nå semlor eller inte, känns ganska onödigt med tanke på att vi har över en halv tårta står i kylen sen igår så det blir nog till att äta lite utav den ikväll efter maten istället.
Känns liksom som om att det kvittar för mig om den saken.



Dagens skratt

Tydligen så måste jag vara som nya nivea väldigt dryg och jobbig


Utan titel

1643d3c94331a288819bf1edd49e90d1.png

Kolla varifrån!


En spark i baken så de händer nåt

Igår somnade nog både jag och min älskling med ett leende på läpparna. Jag gjorde det i alla fall, det vet jag.
Att se hans min och reaktion, var obetalbar kan jag tala om.
Min fotograf är överlycklig och i extas i stort sett.
Moder min överlycklig.

Mer säger jag inte i dags läget. Det kommer så småningom, det är ingen bråska än på ett tag.

Måste sparka mig i baken och börja städa eftersom älsklingen fyller idag och det sägs komma lite folk som vill ha tårta och kaffe. Så tårtan smällde jag ihop igår, ska bara på grädde och garnera den. Bullarna ska tas upp ur frysen.

Golven dammsugas och torkas det ska plockas och donas. Just ja komma ihåg och byta den där förbannade gardinen i köket som fortfarande inte har blivit gjort. Jag är inte mer än människa jag heller jag erkänner det.

Kommer åter senare!


Ovettiga ord från tomma intet

Trött, trött och åter trött. Ögonen håller jag öppna med ett par tändstickor och hinkar coca-cola, inte för att de hjälper mig att bli piggare men men. Helgen består av jobb, medan älsklingen är ledig. Så jag får ju helgen å gå i alla fall. Kommer inte göra så mkt. Försöka få ordning på detta som ska kallas ett hem, just nu ser det mest ut som sju svåra år. Har bara jobbat och jobbat dom två sista veckorna så det har inte blivit så mkt gjort. Men nu jävlar i mig så imorgon när älsklingen är borta så ska jag ta mig i kragen och få detta hus att se ut som ett hem igen, måste ju det med tanke på att han fyller år på måndag och ifall att det skulle komma några så kan det ju vara lite trevligt om de var städat och ser anständigt ut. Nog för att jag vet att dom inte kommer hit för att kontrollera städningen men för min egen skull så känns det mkt bättre.

Just nu sitter min älskade moder, lillasyster, Christer och Mimmi på ett flygplan påväg till Thailand, och jag är inte ett dugg avundsjuk. Johan körde dom till Arlanda idag, fick en bild när dom stod utanför och höll på att packa ur bilen. Hm vill också åka till värmen och få slappa och ha det bra. 3 hela veckor blir dom borta. Kommer kännas tomt att inte prata eller åka ut dit. Eller ja åka ut dit ska jag göra, vattna blommor och titta så att huset står kvar några gånger lär jag göra, jag har lovat att jag ska göra det i alla fall. Jag hoppas att min dag kommer snart att jag kan få packa min väska och dra till värmare land och få vara och upptäcka saker. Men när den dagen kommer vet ja inte, när jag blir pensionär kanske? Ja det visar sig.

Nej ta och sätta fart med maten så man får den i sig någon gång. Köpte hem pizza-kit, med deg och tomatsås. Ska ha på räkor, skinka och ost på den bara. Mums, mycket godare än en pizza du köper av nån turk i stan.


Hur var de nu 20 år eller 90 år?

Trött, sliten och ont. De va de där med att man är 20 och fast i en 90 årings kropp igen. Denna kyla kommer ta knäcken på mig snart. Måste ringa till en massör nästa vecka som får reda ur ryggen på en. Den krampar och de drar och gör ont, har låsningar och knutar på flera olika ställen, inte alls så trevligt. Men de känns mest när de är kallt. De är bara å bit ihop, de som inte dödar de härdar.

De känns som om att man bara gnäller och gnäller. Men ja gnäller inte över minsta lilla utan när jag väl säger någonting så har jag verkligen ont. Som med min axel, det har jag mer eller mindre ont i hela tiden. Så man lär sig härda ut med smärta, de är förjävligt att det ska behöva vara så, men det finns ju ingenting som dom kan göra med den, den kommer alltid sitta lite fel nu sen skuldran inte sitter som den ska.

Ridningen gick väldigt bra ikväll, börjar finpusta lite på galopp fattningarna, nu kan jag få dom riktigt fina och diskreta. Härligt. De mesta börjar släppa mer och mer också för den delen, att gå i form och ställa och böja. De tar ett tag, är fortfarande lite ringrostig det var ju ändå ett par år sedan jag höll på. Men de är så skönt att ha börjat igen, få göra det för att man vill.


Nu tar fruntimmret kväller

Nyduschad och luktar nyponros, avslappnad och krypit i morgonrocken. Nu har jag tagit kväller för idag.
Ätit middag som fick bestå av hamburgare med bröd, gott och enkelt. Orkade inte med något jätte avancerat idag. Skönt med lite latmans mat ibland, de är så enkelt att göra de hemma istället för att hämta flottig och äcklig hämtmat, nog för att det kan vara gott ibland med inte alltid.
Kvällen kommer ägnas i soffan framför "Halv åtta hos mig" på 4:an först och sedan för att zappa över till "Outsiders" på 5:an och sedan hitta till sängen för att ta dom sista krafterna och jobba sista dagen innan jag får vara ledig en dag.

Imorgon bjuds det på ridning igen, min lilla egen tid. Få träffa människor med samma intresse. Nog för att jag är yngst i hela gruppen. Men jag trivs och känner mig inte yngst, utan väldigt accepterad utav dom andra.

Jag har funderat på en sak, skulle gärna vilja att ni mina läsare skulle komma med en kommentar om hur nu skulle göra i denna situation som jag kommer nämna här nedan:

Ni får ett sms av en person som ni känner ganska väl som skriver att en annan har skrivit att jag är en stor idiot som kan gå in i en affär och handla i mina ridkläder.
Jag skrev till den person ifråga som jag hade fått berättat för mig hade skrivit ut detta att jag ansåg att den kunde komma till mig och säga saker och ting istället för att skriva ut det på sidor där alla kan läsa det.
Och sen skrev jag bara att som du nu skrev så skulle ingen kunna gå ut pga parfymer i duschcremer eller lotioner mm. Eller för att man har husdjur. Tänk lite längre än näsan är lång.
Och nu kommer hon och säger att de är ett påhopp? Det anser jag inte att det är utan att jag bara vill ta reda på fakta och sen säga att har hon någonting att säga så kan hon komma direkt till mig.

Hur skulle ni ställa det i detta?


För vi kör med lördagsmys

För i detta hus kör vi med lördagsmys istället för fredag. Blir tacos till kvällen och en massa onyttigheter, godis och chips med dipp. Men jag kommer väl som i vanlig ordning däcka i soffan som jag brukar göra för att man är så trött och slut efter en arbetsdag.

Tjejerna har rensat ut sina garderober på kläder som är för små, en del har jag rensat ut åt Mimmi (mammas fosterbarn) som jag tänkte att hon skulle få, det andra tänkte jag lämna vidare till Hela människan eller Strömsbacka är i Sala, tycker de är bättre att de får gå vidare än att kasta fullt användbara kläder. De känns så onödigt. Eller vet nån var de finns någon UFF eller Myrorna container här i Sala? För jag har då ingen aning om var man kan hitta nån sån.

Funderar på om man ska ta sig en grogg men då spelar jag väl bara på läppen ännu mer och somnar i en hög i fotöljen. Men de skulle ju vara gott och avslappnde på en gång. Hmm har lite och fundera över.


Feb. 5, 2010

Ett år har nu passerat. Ett år?! Hur kan detta ha gått till, vi har levt ihop i ett år.
Ett år som var väldigt händelse rikt om jag säger så, men samtidigt ett helt underbart år.
Ingenting som jag skulle vilja ha ogjort. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.
Blir mer och mer säker att det verkligen är rätt. Att det är han som jag vill dela mitt liv
tillsammans med och ingen annan. Det är han som gör mig hel, han som är mina andre hälft och som finns där vad som än händer, hans famn är alltid öppen för mig som det ska vara. Han är även min bästa kompis, den som jag delar både glädje och sorg tillsammans med.

Det känns verkligen att jag har hittat rätt!


Tar snön aldrig slut?

Hurmf säger jag bara, var överlycklig på dagen idag att det hade gett med sig med snöandet, vägarna var ändå skapliga idag, de enda var imorse på 70:ian på väg till Enköping imorse som var oplogad. Men annars var det helt okej. Trodde att det skulle vara mycket värre.
Men nu så har det envisats med att de ska börja igen. VARFÖR????

Tjejorna ska komma i helgen, mys. Det är så härligt att ha dom hemma, nog för att vi inte alla gånger gör så himla mycket så är det bara skönt att veta att dom är här. Sen så kommer väl militären hem också skulle jag tro.
Får se hur mycket lumpen prat det blir denna helg, blir väl som vanligt, jag lessnar och går och lägger mig till slut.
Jag försöker byta ämne till något annat, pratar om de några minuter sen så går vi raskt vidare och de är lumpen igen. De är inte lätt att vara kvinna i detta hus! Skämtåtsido.

Tror att jag har fått en inflammation i min vänster arm, är inte säker men jag tror att de är något sånt. De värker och känns som om att jag har mjölksyra i hela armen typ, en väldigt obehaglig känsla kan jag tala om.
Men de som inte dödar de härdar.

Är en aning avis på min mamma och c/o som åker till Thailand nästa helg och blir borta i 3 veckor, åka till värmen och bara ha det bra och få slappa och sola och bada. Hm, men jag får vara kvar hemma i kalla Sverige och vara en skötsam dotter och jobba och slita och tjäna pengar.
Med tanken på att dom ligger i värmen på stranden och sipprar paraply drinkar, åker på elefant safari i djungeln mm. De är lite orättvist måste jag säga.


Bubblar av skratt

Jag bara skrattar åt dig, du är ju så fjollig så de inte är sant om det.
Du är ju inte sann människa!


Nu får de vara bra med snö

Snö, snö och åter snö. Vill ju inte ha mera ju, de finns så att de räcker och blir över. Men de är bara att le och se glad ut och se hur de faller mer och mer.
Sen blir de ju så bra att de blåser också, de driver ju just ingenting nu på vägarna.
De blir till att ta det försiktigt ute på vägarna imorgon, bara hoppas att vi kommer iväg i skaplig tid.

De gick bra hos tandläkaren i alla fall, plocka en massa tandsten så nu känns det helt nytt och fräscht i munnen, lite konstigt också, men de är ju såhär de ska vara, de gick på 70 kr, hade nån sån hära tandvårds grejs rabatt ifrån Försäkringskassan på 300 kr och de tackade man ju inte nej till, så den använde jag. Ska få en nykallelse för undersökning i oktober och då skulle jag väl ha hunnit fått nån ny sån där rabatt, men varför har man sån? De fattar inte jag.

Nej snart är det dags att parkera rumpan i soffan och titta på "Halv åtta hos mig", japp jag vet låter urfånigt, men jag har verkligen fastnat för de programmet, ett av de få tv program som jag faktiskt tittar på. Ska nog ta och göra i ordning lite thé och smörgås till det, vi åt mitt på dagen idag så de blir bara lite grann nu ikväll.


Oväder på inkommande?!

Dom varnar ju i alla fall för det på nyheterna och i tidningarna, i Skåne hade det varit ett helvetes väder igår kväll och natt. Hm, här blåser de som tusan så de kommer väl nå hit med, vi ska väl få våran del vi också. Nog för att jag anser att de får vara bra med snö nu, det räcker gott och väl med den som ligger på backen redan.
Dom säger ju att det ska komma hit upp nu på eftermiddagen/kvällen, kan ju hoppas på att det bara blåser förbi och missar att komma någonting just här :P..

Ska snart ta och brumma in till staden för att infinna mig på tandläkaren för en undersökning, känner inte alls för det, har våndas över denna tid ända sen jag fick hem kallelsen, men det är bara att glatt ta sig dig och slänga ut en massa pengar. Men jag har en 300 kr rabatt av någon anledning som jag tänker använda.
Så nu har jag stått och borstat tänderna de nogrannaste som man bara kan göra och tagit tandtråd med för den delen, då kanske dom blir lite nöjda i alla fall, men jag vet ju att dom kommer plocka tandsten på mig i alla fall. De finns inget vidrigare än det. FY F*N säger jag bara, huvva ont och läskigt. Skönt efteråt när de är luft mellan tänderna igen, de ilar när man andas med munnen när man är ute, nästan så att tänderna fryser.
Om nu tänder kan frysa vill säga.. Hmm, bra fråga..


Snö snö och åter snö

Det är de enda vi har sett fallit ifrån himlen dom senaste dagarna, solen verkar ha flytt annat land eller nåt för den har vi knappt sett denna vinter. Vill ha sol så man får se lite ljus, nu är de bara grått och trist, blir ju knappt ljust om dagarna. Men nu ska vi inte klaga för mycket heller för den delen nu när vi äntligen har fått riktig vinter som vi inte har haft på flera, flera år. Men de kan ju i alla fall få komma sol. Jag älskar vintern, men inte när man ska sitta ute på vägarna och köra i jobbet, för då får man se både det ena och det andra.

Sen folk i trafiken, de är ju skandal hur dom kör, att vissa ens har körkort de är konstigt för mig. Är man osäker i trafiken så ska man hålla sig hemma, man blir så måttligt road när bilen framför ligger och pendlar i hastigheten 45 km/h - 78 km/h, då håller man verkligen på att få spader. Sen ska man tok bromsa in för att kameran kommer och man ligger då redan under hastighetsbegränsningen, tror dom att man blir fotad ändå? Behöver man inte ut ska man då hålla sig hemma, och om man nu inte vill ligga i hastigheten så kan man åtminstonde stanna och släppa om bilar om man ser att de är en mil kö bakom, men nej jag ligger här med min STORA Nissan Micra och tar upp hela vägen och ser inte att de är massor med bilar bakom.
Älsklingen min brukar säga att jag låter som en skogshuggare när jag jobbar och sitter och gormar och svär över andra trafikanter som är ute. Men de stor jag för att jag kan göra.



Hittar så sakteliga tillbaka

Nu så känner jag att de är dags att försöka hitta tillbaka hit igen. Har faktiskt saknat att blogga lite grann, men det har varit så mycket runt omkring så jag kände att det var dags att låta den vila lite granna. Har ju som sagt skrivit lite på Twitter, men det är inte samma sak. De är inte samma känsla för där vet man inte riktigt vilka de är som läser och inte. Nog för att jag bara har mina aningar vilka ni är som är här och läser för jag har ju frågat en gång förut och det var inte så många som ville tillkänna ge sig, skulle vara kul om ni ville skriva vem ni är och vilken del utav landet ni bor, de räcker med län eller stad och ett namn så skulle jag vara väldigt glad, för jag har sett att det har varit en hel del aktivitet här fast jag inte har skrivit någonting. 
Så här med säger jag väl välkommen tillbaka till min blogg och mitt liv.