En ny dag att upptäcka

Vaknade i morse av att telefonen ringde, och det är bland det värsta som finns att vakna till. Men det var bara att masa sig upp och leta reda på en telefon och svara. Var sen ut med hunden sen gick jag faktiskt ner och la mig igen, älsklingen kom också ner igen och la sig vi låg och mös i ett par timmar innan vi orkade ta oss upp.
Det är inte ofta som vi får chansen att ligga kvar i sängen tillsammans, efter som han jobbar så mycket och inom snar framtid så kommer jag också att göra det.
Så vi får ta till vara på dom tillfällen som vi kan få.

Var jätte duktig, pluggade i i-poden i öronen och tog långsvängen med Kira, tanken var att vi bara skulle gå en liten promenad men det blev hela långsvängen, vi båda var lagom svettiga och trötta när vi kom hem, men det var riktigt skönt faktiskt om jag ska vara helt ärlig.

Tog en sväng till Returbilen idag igen och kollade efter lite delar till alla våra bilar och kom hem 200 kr fattigare och en elhiss till Seaten rikare inte illa pinkat det heller.

På hem vägen åkte vi en massa småvägar hem, riktigt skönt, kul att få titta lite. Såg en massa fina hus och små gårdar efter vägen. Tänk om man kunde hitta ett sånt för inte så dyr peng då skulle jag vara helt överlycklig.
Men den turen har man ju inte i första taget.

Får se vad man ska roa sig med imorgon då.. Har ingen aning, inget planerat än så länge i alla fall, så vi får se om man hittar på något eller om man bara går hemma och slöar. Men det är ju inte så himla upplyftande det heller.

 
Foto: Älsklingen.

Ja idag kommer Putte hem på sin första permis.
Våran lilla krigare hemma över helgen...

Kommentarer
Postat av: Linda

haha sötbäret.

2009-08-20 @ 18:52:29
URL: http://skriftform.blogg.se/
Postat av: Linda

Japp :)

2009-08-21 @ 11:49:57
URL: http://skriftform.blogg.se/
Postat av: Sofia.

Hetingen ;D!

2009-08-21 @ 11:52:03
URL: http://softyzgehlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback