Slitsam helg, stress och kalas

Ordningen är återställd och helgen över. Det har varit 50-års firade hela långa helgen. Så nu är man sliten, dock har jag varit nykter. Men har samtidigt jobbat, så det känns i kroppen. Jobbat, hem eldat, duschat, bytt om och sedan åkt vidare. Men nu är allt över. Sitter hemma i mjukiskläderna och bara är. På tvn är det reprisen på DHV. Missar det på tisdagar nu när jag rider, så det är tur att det går repriser.

Det har varit roligt 50-års firade, i fredags hade vi överaskning fest för honom uppe på Rockland, han kom dit med ögonbindel och visste ingenting. Han var lagom chockad när vi tog av honom den när han såg alla som var där. 
Igår var det familjemiddag hemma i Toklunda med alla närmaste släktingar, mycket trevligt, god mat och tårta och fika. Synd bara att man inte var piggare så man hade kunnat varit lite mer social. Men men, vi var där ett tag i alla fall och det var ju huvudsaken.

Nu kommer det blir lugnt här i huset och återsamla krafterna. Jobbar två dagar till och är sedan ledig en, för att sen jobba fyra och vara ledig igen. Det är skönt att man i alla fall har hela eftermiddagarna ledig så man kan vila och inte göra någonting.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback