Var hälsad solen

Sol, sol älskade sol! Nu är den äntligen här, så underbart, och när den varit framme en stund så värmer på riktigt bra, de är så ljuvligt. De är nästan så man får lite vårkänslor fast all snö som ligger på backen. Men de smälter på bra nu på dagarna. De är synd bara att det ska vara så förbaskat kallt om nätterna. Men de är ju bara för att de är klart på himlavalvet.

Ska om ett tag åka in till staden och förtära lite mat, och handla lite åt mammsen. Som kommer hem ifrån Thailand efter 3 veckor, dom är efterlängtade. Dom kommer vara jätte bruna och en annan kommer se ut som ett lik om man ställer sig brevid någon av dom. Så nu har jag en anledning till att ta mig tid att åka och sola. Har pratat jätte mycket om det, men de händer ingenting med den saken. Hm, måste få tummen ur och göra det!

Nej ta en liten till fräschning och lite byte av kläder, dra en borste genom barret man har på huvudet och göra sig lite klar så man ser någorlunda acceptabel ut. Om man nu kan göra det i ett par mjukisbyxor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback