Full fart emot helgen

Säger som morgonzoo gänget på rix fm: "Full fart emot helgen". Ja nu är det helg igen, ledig är jag med på det, kan ju inte bli bättre, får se vad den har att erbjuda, tänkte fråga en vän i grannstaden om hon har lust att träffas och umgås lite grann. Det var ju ett tag sedan igen som vi träffades, tiden springer iväg och man har fullt upp på varsitt håll så varje stund man får tillsammans är man överlycklig för.
Har en känsla om att jag kommer bli väldigt mycket garageänka denna helg då det ska meckas väldigt mycket Saab så den får komma på rull igen, ska bli skönt att få en riktig bil att åka i, nog för att det inte är nå större fel på BMW;n, men Saaben är en säkrare bil, nyare och fräschare om inte annat.

Nu märks det verkligen hur mycket snön försvinner, det sjunker för var dag som går, skönt att den snart är borta. Vill ha sommar och värme och sol och bad med familj och vänner. Tänka sig en fin eftermiddag/kväll slå igång grillen och grilla lite kött/kyckling dricka nått glas vin och umgås med människor man trivs att ha i sin närvaro. Gud så underbart det skulle vara. Nej nu åker Spotify på och sen plocka och dona här i hemmet. Kanske skulle fråga snabeldraken om han är med på en vals, förhoppningsvis så svarar han ja som alltid.

Ha en trevlig kväll mina vänner om vi inte hörs senare <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback