Kan inte klaga på tillvaron

En trevlig kväll igår. Trevligt sällskap, en son på 3 år på högvarv, som nästan somnade stående när vi skulle borsta tänderna. Två grabbar som var nöjda över att få ta några groggar och lite öl. Mycket trevligt, mycket prat och skratt om allting. Det är så det ska vara när man åker till sina vänner. Inga krav och måsten utan man kan bara sitta ner och prata.
Idag är det ännu en grå och trist dag, men det gör ingenting, för jag är inte trist inombords, där är jag ljus och glad idag. Bröd ligger i ugnen och gräddas, kläder som väntar att tas på. Sen bär det av mot Västerås för att umgås med mamma & syskon. Mycket trevligt, alla har vi hela tiden fullt upp på våra egna håll, det är arbeten och sysselsättningar. Så det hinns inte med så mycket. Så detta ska bli jätte roligt. Bara vara och prata och ha varandra nära en stund.
Har en hund som är trött, vi var ju uppe sent igår, hm ingenting som hon tycker om, hon som är så kvällstrött. Så hon kommer nog sova mycket av denna dag, mer än vad hon brukar göra.


Foto: Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback